1o ΕΠΑΛ ΣΕΡΒΙΩΝ: Βιωματικά εργαστήρια για Γονεις/Κηδεμόνες των μαθητών μας



Αγαπητοί γονείς/κηδεμόνες,
σας ενημερώνουμε ότι, από το νέο έτος, θα πραγματοποιηθούν από την ψυχολόγο του σχολείου μας σε συνεργασία με το κέντρο πρόληψης «Ορίζοντες», 4 βιωματικά εργαστήρια (1 δίωρη απογευματινή συνάντηση το μήνα διαδικτυακά) με θέματα που αφορούν την επικοινωνία με τους εφήβους. Στο πλαίσιο των εργαστηρίων, οι γονείς/κηδεμόνες θα έχουν τη δυνατότητα να επεξεργαστούν και να κατανοήσουν ζητήματα του ρόλου τους, να ευαισθητοποιηθούν σε θέματα πρόληψης και επικοινωνίας στην οικογένεια, καθώς και να μοιραστούν την εμπειρία τους με άλλους γονείς. Απώτερος στόχος των εργαστηρίων είναι η ενδυνάμωση των γονέων/κηδεμόνων στο γονεϊκό τους ρόλο, δεδομένων των ιδιαιτεροτήτων της εφηβικής ηλικίας.

Όσοι γονείς/κηδεμόνες ενδιαφέρεστε, μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή, αναφέροντας το ονοματεπώνυμο, το email  και το κινητό σας τηλέφωνο στο e-mail:apantzartz@sch.gr ή στο τηλέφωνο του κέντρου: 24610 21077 μέχρι 15/12.

Μετά το πέρας της συγκεκριμένης ημερομηνίας, θα ενημερωθείτε τηλεφωνικά για την ημερομηνία έναρξης του 1ου  βιωματικού εργαστηρίου.

Καλές γιορτές!!

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.