Πετρούλης Build It Green: Εξοικονομήστε χρήματα και ενέργεια για την θέρμανση του χώρου σας



Αντλίες Θερμότητας – ενδοδαπέδια θέρμανση 
Εξοικονομήστε χρήματα και ενέργεια στη θέρμανση του χώρου σας

 

Οι αντλίες θερμότητας αποτελούν την πιο οικονομική επιλογή για θέρμανση, επιτυγχάνοντας έως και 74,5% οικονομία στην κατανάλωση ενέργειας συγκριτικά με άλλες πηγές θερμότητας.

Με δυνατότητα προσαγωγής νερού έως 65°C μπορεί να καλύψει κάθε τύπο εφαρμογής όπως ενδοδαπέδια θέρμανσημονάδες για θέρμανση/ψύξη (fan coil), θερμαντικά σώματα ή και συνδυασμό αυτών, ανάλογα με την ανάγκη που επιθυμείτε να καλύψετε. 

 

Τι είναι η αντλία θερμότητας και πως λειτουργεί;

  • Η αντλία θερμότητας είναι ένα σύστημα που, όπως υποδεικνύει και το όνομά της, αντλεί τη θερμότητα από το εξωτερικό περιβάλλον και τη μεταφέρει εντός της κατοικίας. Η αρχή λειτουργίας της είναι παρόμοια, αλλά αντίστροφη, από αυτή ενός ψυγείου. Η αντλία θερμότητας αποσπά θερμότητα από τον αέρα του περιβάλλοντος και μέσω του ψυκτικού κυκλώματος μπορεί να την μεταφέρει στο εσωτερικό του σπιτιού ή να θερμάνει το νερό χρήσης για τις ανάγκες σας.

  • Τι κάνει την αντλία θερμότητας μία οικονομική λύση;
  •  
  • Η μέγιστη οικονομία που προσφέρει στην κατανάλωση ενέργειας! Η αντλία θερμότητας απορροφά θερμότητα από τον εξωτερικό αέρα και την αποδίδει στο χώρο μας. Η εξοικονόμηση στη διαδικασία αυτή έγκειται στο γεγονός πως με 1kW ηλεκτρικής ενέργειας το σύστημα μπορεί να αποδώσει έως και 5kW θερμικής ενέργειας στην κατοικία μας. Η απορρόφηση θερμότητας από το περιβάλλον είναι δυνατή ακόμα και σε εξωτερικές θερμοκρασίες πολύ κάτω από το μηδέν, καθιστώντας τες την ιδανική λύση για κάθε εφαρμογή.

  •  
  • Ενδοδαπέδια θέρμανση
  • Χρησιμοποιείται ευρέως τα τελευταία χρόνια, κυρίως λόγω της εξοικονόμησης χώρου που προσφέρει αλλά και της οικονομικής της λειτουργίας συγκριτικά με τα συμβατικά συστήματα. 

    Πώς «δουλεύει» η ενδοδαπέδια

    Σε ένα σύστημα ενδοδαπέδιας θέρμανσης, οι βασικές διατάξεις που χρησιμοποιούνται είναι ίδιες με εκείνες των συμβατικών συστημάτων: καυστήρας, λέβητας, κυκλοφορητής, ενώ μπορεί να χρησιμοποιηθεί οποιοδήποτε καύσιμο (πετρέλαιο, φυσικό αέριο κλπ). Η διαφορά έγκειται στο γεγονός ότι οι τελικοί αποδέκτες του ζεστού νερού δεν είναι τα σώματα καλοριφέρ αλλά το ίδιο το δάπεδο, το οποίο λειτουργεί ως θερμαντικό σώμα. Αφού θερμομονωθεί το δάπεδο από κάτω, απλώνεται ένα σύστημα σωλήνων οι οποίοι μεταφέρουν το ζεστό νερό σε όλη του την επιφάνεια.

    Οι σωλήνες κατανέμουν τη θερμότητα εκεί που χρειάζεται (και όχι στο υπόγειο ή στους εξωτερικούς τοίχους) και αποδίδουν με ελάχιστη αδράνεια και με χαμηλότερη θερμοκρασία του νερού προσαγωγής. Έτσι, το δάπεδο θερμαίνεται σιγά σιγά και ακτινοβολεί τη θερμότητα στον αέρα. Με τον τρόπο αυτό επιτυγχάνεται ομοιόμορφη θέρμανση του αέρα, από κάτω προς τα πάνω, και όχι συγκέντρωση της θέρμανσης κοντά στα σώματα.

     

Εξοικονομήστε ενέργεια στο χώρο σας, ιδιωτικό ή επαγγελματικό, μέσω των εξειδικευμένων και ευέλικτων λύσεων που μόνο η εταιρεία Πετρούλης μπορεί να σας προσφέρει.

Απευθυνθείτε στην Εταιρεία Πετρούλης για την ενεργειακή αναβάθμιση της επιχείρησής σας  μέσα από το  πρόγραμμα «Εξοικονομώ-Επιχειρώ».

Ενημερωθείτε για τις επιλέξιμες παρεμβάσεις και εμπιστευτείτε μας για την καταλληλότερη και συμφέρουσα επιλογή.

Σας παρέχουμε εξειδικευμένη ομάδα έμπειρων επαγγελματιών, με την απαραίτητη τεχνογνωσία, συνέπεια και υπευθυνότητα και σας προτείνουμε ιδανικές λύσεις για κάθε περίσταση με σκοπό τη δική σας αποτελεσματικότερη εξυπηρέτηση.

Σας παρέχουμε αξιόπιστες και ολοκληρωμένες λύσεις, τόσο για οικιακή όσο και για επαγγελματική χρήση (ξενοδοχεία, νοσοκομεία, σχολεία). 

Σκοπός μας να  προσφέρουμε προϊόντα υψηλής ποιότητας και διαχρονικής αξίας, εξασφαλίζοντας  την υγιή και μελλοντική εξέλιξη των σχέσεων μας με τους πελάτες μας.

Προσφέρουμε  υπηρεσίες  με αμεσότητα και επαγγελματισμό σε συμφέρουσες τιμές και με την κατάλληλη λύση, ανά περίπτωση.

 Στην εταιρεία Πετρούλης θα βρείτε

  • κουφώματα αλουμινίου και συνθετικά άριστης ποιότητας σε μεγάλη ποκιλία σχεδίων & χρωμάτων
  • εσωτερικές πόρτες & πόρτες ασφαλείας
  • ηλεκτρικούς θερμοσίφωνες και ηλεκτρομπόιλερ
  • συστήματα θέρμανσης και ψύξης , αντλίες θερμότητας, λέβητες αερίου
  • δοχεία λεβητοστασίου, για την παροχή ζεστού νερού στο σπίτι ή στην επιχείρηση

Στις καλύτερες τιμές με άριστη ποιότητα και την τεχνογνωσία που χρειάζεστε!

 

ΠΕΤΡΟΥΛΗΣ: Υψηλή ποιότητα κατασκευής στις καλύτερες τιμές της αγοράς!

 

 

Θα μας βρείτε Κασομούλη 2 στην  Κοζάνη

 

Ώρες Λειτουργίας:

Δευτέρα:           08:30 – 14:30

Τρίτη:               08:30 – 14:30 & 17:30 – 21:00

Τετάρτη:           08:30 – 14:30

Πέμπτη:           08:30 – 14:30 & 17:30 – 21:00

Παρασκευή:    08:30 – 14:30 & 17:30 – 21:00

Σάββατο:         08:30 – 14:30

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας:  24610 25635, 6971 895010

email : dpetroulis1@gmail.com

 

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για περισσότερες πληροφορίες.

 

url: https://petroulis.gr

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.