Συνάντηση του Βουλευτή Ν. Κοζάνης κ. Γιώργου Αμανατίδη με το Γενικό Γραμματέα Δημοσιονομικής Πολιτικής του Υπουργείου Οικονομικών κ. Θάνο Πετραλιά 

Στη συνάντηση του Βουλευτή Ν. Κοζάνης κ. Γιώργου Αμανατίδη με το Γενικό Γραμματέα Δημοσιονομικής Πολιτικής του Υπουργείου Οικονομικών κ. Θάνο Πετραλιά συζητήθηκαν:

 1. Το επίδομα θέρμανσης και ειδικότερα το επίδομα τηλεθέρμανσης.

Σε αναμονή έκδοσης της Κοινής Υπουργικής Απόφασης (ΚΥΑ) για το θέμα   αυτό:

 • επιβεβαιώθηκε η ορθότητα των ρυθμίσεων έτσι όπως προέκυψαν με την τελευταία τροποποίηση που προωθήθηκε.
 • αξιολογήθηκε ο προσδιορισμός της 31 Μαρτίου ως τελευταίας ημερομηνίας κατανάλωσης και διαπιστώθηκε ότι δεν επηρεάζει αρνητικά τα ποσά του επιδόματος που εισπράττονται από τους καταναλωτές.
 • διευκρινίστηκαν τα θέματα που έθεσαν στο Βουλευτή οι συμπολίτες του σχετικά με το όριο του επιδόματος για παλαιούς και νέους δικαιούχους.
 • διευκρινίστηκε ότι στις ψυχρές περιοχές (όπως ο Νομός Κοζάνης), όπου ο συντελεστής βαθμοημέρας είναι μεγαλύτερος από το 1, το επίδομα θέρμανσης προσαυξάνεται κατά 25% (πχ 350 βαθμοημέρες x 1,25)

(Το παραπάνω θέμα τέθηκε από τα Εργατικά Κέντρα Κοζάνης και   Πτολεμαΐδας)

 1. Η εφαρμογή της πρόβλεψης του άρθρου 168 του ν.4972/22, περί παράτασης μέχρι 31/05/2023 των οφειλών επιχειρήσεων γούνας προς το δημόσιο θα υλοποιηθεί μετά την αντιμετώπιση των τεχνικών προβλημάτων που παρατηρήθηκαν.
 2. Αντίστοιχο τεχνικό ζήτημα που αφορά στο ΕΡΓΑΝΗ, για τις αναστολές εργασίας στον κλάδο της γούνας, θα αντιμετωπιστεί επίσης.

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Συνάντηση του Βουλευτή Ν. Κοζάνης κ. Γιώργου Αμανατίδη με το Γενικό Γραμματέα Δημοσιονομικής Πολιτικής του Υπουργείου Οικονομικών κ. Θάνο Πετραλιά

 1. Απ.Φίλιππος.Στελιος Κ,καθηγητης.

  - Edit

  Απαντήστε

  Καλά, όλα τα παραπάνω τα διαβάσαμε στο ίντερνετ,από πριν,ξέρετε τι θέλουμε,μας βάζετε φωτογραφίες απ τη Βουλή κι απ όλο τον κόσμο που συναντιέστε,θέλουμε μια φωτογραφία,μια μόνον,εσείς οι 4 οι βουλευτες με τον μητσοτακη μαζί,μια μόνο,να την βάλουμε στο εικονοστασι της άγιαςΥποκρισιας, στο κατώι του σπιτιού μας κι όχι στο ανώι που έχουμε το άγιο Εικονοστασι,να σας βλέπουμε, όπως βλέπουμε τα καλικαντζαρια να τριγυρνούν τις 12 ημέρες των Χριστουγέννων.
  Γυρολογοι,φωτογραφοι,σουρτα φερτα και εργο;μηδεν,ίδιες ανακοινώσεις, ίδιες δεσμεύσεις,ίδιες φωτογραφίες,όλα ιδια!
  Το μόνον που γιγαντωνεται είναι η υποκρισία και ο εμπαιγμός του λαου!
  Όλοι για το εικονοστάσι της Αγίας υποκρισιας είστε,μια φώτο,μια φώτο με τον αρχιερέα της επιτελικης μπουρδολογιας και άριστης αποτυχίας,αντε γρήγορα,σε 3 ημέρες αρχίζει και η Σαρακοστή,γιατί η αλλη σαρακοστή,κ του κόσμου,κρατάει απ τις 8 Ιουλίου 2019!

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.