Το Στέμμα – Η σεζόν 5 έρχεται στις 9 Νοεμβρίου στο Netflix



 

 

Η νέα σεζόν της πολυβραβευμένης υπερπαραγωγής του Netflix αναμένεται να καλύψει το διαζύγιο του πρίγκιπα Καρόλου και της Νταϊάνα, πριγκίπισσας της Ουαλίας, καθώς και τον τραγικό θάνατο της τελευταίας το 1997.

 

Ποιος παίζει στην 5η σεζόν του The Crown;

Σύμφωνα με την παράδοση, το καστ αλλάζει κάθε δύο σεζόν για να αντικατοπτρίζει το πέρασμα του χρόνου. Αυτό σημαίνει ότι η Olivia Colman, ο Josh O’Connor και η Emma Corrin έχουν ολοκληρώσει τη θητεία τους, κάνοντας χώρο για μια νέα ομάδα ηθοποιών που θα αναλάβει. Η Imelda Staunton παίρνει το στέμμα ως βασίλισσα Ελισάβετ, ενώ ο ίδιος ο High Sparrow Jonathan Pryce θα υποδυθεί τον πρίγκιπα Φίλιππο. Έχουμε επίσης την Lesley Manville ως πριγκίπισσα Margaret (που παίρνει τη θέση της Helena Bonham Carter) και τον Dominic West ως έναν ηλικιωμένο πρίγκιπα Κάρολο.

 

Αλλά όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στην Elizabeth Debicki, η οποία τελευταία φορά την είδαμε ως Kat στο Tenet του Christopher Nolan. Θα διαδεχθεί την Έμα Κόριν στο ρόλο της Νταϊάνα, πριγκίπισσας της Ουαλίας, καθώς η ιστορία καταπιάνεται με την τραγική κατάληξη της ζωής της. «Το πνεύμα της πριγκίπισσας Νταϊάνα, τα λόγια και οι πράξεις της ζουν στις καρδιές τόσων πολλών», ανέφερε η ηθοποιός στην πρώτη της δήλωση για τον ρόλο. «Είναι πραγματικό προνόμιο και τιμή μου να συμμετέχω σε αυτή την αριστουργηματική σειρά, η οποία με έχει καθηλώσει απόλυτα από το πρώτο επεισόδιο».

Τι θα συμβεί στην 5η σεζόν του The Crown;
Καθώς το The Crown πλησιάζει στο τέλος του 20ου αιώνα, η σειρά θα καλύψει αναπόφευκτα μερικά από τα πιο ταραχώδη χρόνια της βασίλισσας Ελισάβετ. Η χρονική περίοδος που πιθανότατα θα καλύψει η σεζόν περιλαμβάνει τη διάλυση αρκετών σχέσεων-κλειδιά, συμπεριλαμβανομένης αυτής του πρίγκιπα Καρόλου και της πριγκίπισσας Νταϊάνα. Όπως και με την τέταρτη σεζόν, η Νταϊάνα αναμένεται να έχει τεράστια παρουσία στη σειρά, καθώς η πολυδιαφημισμένη ζωή της θα γίνει αντικείμενο των ταμπλόιντ.

 

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.