Ευρωλίγκα: Δεν πέφτει κατευθείαν στα βαθιά



Γράφει ο Hooper για το Foxbet

Η 6Η αγωνιστική της Euroleague ολοκληρώνεται απόψε, με πέντε αναμετρήσεις. Σήμερα αγωνίζεται και ο Ολυμπιακός, ο οποίος υποδέχεται τη Βαλένθια (χθες ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε στο ΟΑΚΑ από την Παρτιζάν, των Ομπράντοβιτς & Παπαπέτρου. Στοιχηματικά, το ενδιαφέρον μας προσελκύει η αναμέτρηση στο Κάουνας, ανάμεσα σε Ζαλγκίρις και Άλμπα.

Δείτε εδώ αναλυτικά το ευρωλιγκα προγραμμα ολυμπιακος

Ζαλγκίρις – Άλμπα Βερολίνου: Τζαλίν Σμιθ Under 27:00 λεπτά συμμετοχής, στο 1.95

Δεν θα μπλέξω με σημείο, καθώς από την μία η Ζαλγκίρις είναι δυνατή στο Κάουνας και από την άλλη η Άλμπα παίζει εξαιρετικό μπάσκετ, οπότε δεν βγαίνει άκρη. Το σημείο που μου αρέσει αφορά τον χρόνο συμμετοχής του Τζαλίν Σμιθ.  Ο Αμερικανός γκαρντ, τον οποίο είδαμε και στο EuroBasket με την Εθνική Κροατίας, επέστρεψε από τον τραυματισμό του στον αγώνα της Κυριακής κόντρα στη Ροστόκ μετά από περίπου τρεις εβδομάδες απουσίας, παίζοντας 14 λεπτά στη νίκη της Άλμπα με 104-70.

Προφανώς και θα είναι και σήμερα διαθέσιμος, με τον Ίσραελ Γκονζάλες να εκτιμάει την προσφορά του και τον θεωρεί πολύ σημαντικό στη λειτουργία της ομάδας. Θεωρώ όμως, ότι δύσκολα θα δούμε τον Σμιθ να μένει στο παρκέ για περισσότερα από 27 λεπτά. Ο Γκονζάλες έτσι κι αλλιώς μοιράζει τον χρόνο συμμετοχής στους παίκτες του και σπάνια χρησιμοποιεί κάποιον για 30+ λεπτά, ενώ την Κυριακή είδαμε ξεκάθαρα ότι ο Σμιθ δεν είναι ακόμα στο 100%. Πάω με το Under 27:00 σε απόδοση που αγγίζει τον διπλασιασμό.

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις, οι αποδόσεις ενδέχεται να αλλάξουν

 21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.