Black & White: Ο απόλυτος συνδυασμός του χειμώνα



Άσπρο και μαύρο είναι ο απόλυτος συνδυασμός του χειμώνα; Είναι! Και όχι μόνο του χειμώνα, αφού  αυτό το fashion combo είναι διαχρονικό, ευέλικτο και πάντα on-trend. Τα σύνολα που συνδυάζουν αυτά τα δύο χρώματα έχουν μια όμορφη αντίθεση που όμως έχει μια ισορροπία και μας θυμίζει λίγο τη φιλοσοφία του γιν-γιανγκ. Για όποια περίσταση κι αν τα επιλέξετε, είναι βέβαιο ότι θα σας χαρίσουν μια chic εμφάνιση με μια σοφιστικέ πινελιά, γι’ αυτό κι εμείς συγκεντρώσαμε εδώ ορισμένες ιδέες σε black & white φθινοπωρινούς συνδυασμούς, για να πάρετε λίγη έμπνευση! 

Το power look για το γραφείο μπορεί να επιτευχθεί με ένα κουστούμι σε off-white απόχρωση και από μέσα να ταιριάξετε από τα γυναικεία πλεκτά https://www.ale.com.gr/hellas/gynaikeia-rouxa/gynaikeia-plekta εκείνη τη ζιβάγκο μπλούζα που θα μπλέκει δημιουργικά το λευκό και το μαύρο στο σχέδιό της. Εννοείται ότι και τα παπούτσια σας πρέπει να συμβαδίζουν, γι’ αυτό σας προτείνουμε να ολοκληρώσετε το look με μποτάκια σε μαύρο χρώμα. Το δεύτερο office outfit που αναδεικνύει αυτήν την αρμονική αντίθεση και πρέπει να εντάξετε στην γκαρνταρόμπα σας είναι το μαύρο παντελόνι σε συνδυασμό με ένα μαύρο cropped γιλέκο και ένα λευκό T-shirt με μαύρο lettering. Θα το τολμήσετε;  

Αυτόν τον all-time classic συνδυασμό τον βλέπουμε ακόμα και στα prints! Φορέστε μια μαύρη κρουαζέ μπλούζα με ένα παντελόνι σε ασπρόμαυρο pied de poule και θα έχετε μια ultra-stylish εμφάνιση στη στιγμή. Οι στιλιστικές μας προτάσεις δεν τελειώνουν εδώ…ταιριάξτε μια πλεκτή ζακέτα σε black & white μοτίβο ψαροκόκαλο μαζί με ένα λευκό top, μαύρο παντελόνι και μποτάκια. Αν ο πρώτος συνδυασμός που σκεφτήκατε εσείς είναι το λευκό πουκάμισο και το μαύρο παντελόνι ή τζιν, έχετε απόλυτο δίκιο, αφού λίγα γυναικεία ρούχα https://www.ale.com.gr/hellas/ μπορούν να συναγωνιστούν την αβίαστη κομψότητα αυτού του look. Εμείς προσθέτουμε ένα twist και σας προτείνουμε να φορέσετε πάνω από το λευκό πουκάμισο ένα μαύρο ντραπέ τοπ με τιράντες! Αυτό το τοπ είναι τόσο φίνο που μπορείτε να το έχετε ακόμα και στην τσάντα σας, για να το φορέσετε αμέσως μετά τη δουλειά και να είστε έτοιμη για after work parties με τους συναδέλφους σας. 

Για night out τα εντυπωσιακά patterns είναι must. Ένα ασπρόμαυρο μακρύ φλοράλ φόρεμα ή ένα πουκάμισο με statement ασπρόμαυρο μοτίβο και μαύρο leather-look παντελόνι είναι δύο ακόμα outfits που θα κερδίσουν τις εντυπώσεις των γύρω σας. 

Για κάθε σεζόν και περίσταση τα black & white σύνολα θα είναι πάντα είναι in style, γι’ αυτό βρείτε σήμερα αυτά που θα εντάξετε στη φθινοπωρινή σας γκαρνταρόμπα!

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.