Έχουν αξία τα γκολ στο πορτογαλικό ντέρμπι



Το σούπερ ντέρμπι στην Πορτογαλία, ανάμεσα σε Πόρτο και Μπενφίκα, παρουσιάζει εξαιρετικό ενδιαφέρον. Στην Ιταλία, η Γιουβέντους υποδέχεται την Έμπολι, με στόχο τη 2η σερί της νίκη.

Δείτε τη βαθμολογία euroleague: Σήμερα αγωνίζονται οι «Αιώνιοι»

 

  1. Πόρτο – Μπενφίκα (22:15): G/G & Over 2.5, στο 2.20

 

Το απόλυτο ντέρμπι στην Πορτογαλία. Η Πόρτο περιμένει στην έδρα της την πρωτοπόρο Μπενφίκα και με νίκη, θα την πιάσει στη βαθμολογία. Με 7-1-1 έως τώρα η γηπεδούχος, που εντός έδρας είναι «φωτιά», ενώ προέρχεται από σημαντικές νίκες (δε λέει κάτι το Κύπελλο, όσο το 3-0 στο Λεβερκούζεν και το 2-0 στο Πορτιμάο). Η Μπενφίκα αξίζει το χειροκρότημα έως τώρα, καθώς «τρέχει» σερί 14-4-0 στη σεζόν. Πήρε μάλιστα δύο «Χ» από την Παρί και δείχνει γενικότερα πολύ σοβαρή. Και στις δύο ξεκουράστηκαν βασικοί στα ματς του Κυπέλλου, οπότε περιμένουμε μία δυνατή μονομαχία. Μίας και οι δύο τα πηγαίνουν περίφημα επιθετικά, θα επιλέξουμε το G/G & Over 2,5 στο 2.20 που αποτελεί αξιόλογη επιλογή.

 

  1. Γιουβέντους – Έμπολι (21:45): 1 (-1 E.H.), στο 2.20

 

Στην Ιταλία, η Γιουβέντους υποδέχεται την Έμπολι και θα επιδιώξει να φτάσει στο «2 στα 2» μετά τη νίκη στο τοπικό ντέρμπι με την Τορίνο. Είναι υποχρεωμένη να δείξει το καλό πρόσωπο και να φτάσει σε επικράτηση που θα τη φέρει κοντά στην πρώτη εξάδα της βαθμολογίας. Με 2-5-3 έως τώρα πορεύεται η Έμπολι, έχοντας ως τελευταίο ματς τη νίκη 1-0 επί της Μόντσα. Λογικό είναι να προσφέρεται αουτσάιντερ σε μία δύσκολη έδρα. Η Γιούβε μπορεί να καλύψει το χάντικαπ του ενός γκολ, να φτάσει σε άνετη νίκη και να μας χαρίσει απόδοση 2.20.

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις, οι αποδόσεις ενδέχεται να αλλάξουν

 21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.