Φοιτητικός σύλλογος ΗΜΜΥ – Διαμαρτυρία για την δωρεάν σίτιση



ΜΕ ΟΡΓΑΝΩΣΗ, ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ!
 
Με το “καλημέρα” οι πρωτοετείς φοιτητές του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, αναγκάζονται να βάζουν το χέρι στη τσέπη για ένα πιάτο φαΐ. Οι αιτήσεις για σίτιση σtους πρωτοετείς φοιτητές ξεκίνησαν στις 19 Σεπτέμβρη και προτού ξεκινήσουν τα μαθήματα στις σχολές, με τη διαδικασία υποβολής να ολοκληρώνεται την Παρασκευή 7 Οκτωβρίου. Πέντε ημέρες μετά και χωρίς να έχουν βγει τα αποτελέσματα, οι πρωτοετείς συνεχίζουν να πληρώνουν 5 ευρώ την ημέρα για να τρώνε στη λέσχη, ακόμα και εκείνοι που ζουν στις εστίες!! Δηλαδή, οι φοιτητές νιώθουν ήδη στις πλάτες τους το βάρος από τις εργολαβίες που ιδιοποιούνται το φαγητό των φοιτητών με σκοπό να βγάζουν κέρδος. Και φυσικά είναι άγνωστο πότε και σε ποιους θα δοθούν αυτές οι ελάχιστες κάρτες σίτισης.
Ξεκαθαρίζουμε ότι μέσα από την οργάνωση του αγώνα μας δεν θα αφήσουμε να μας ζητάνε ούτε ευρώ από τη τσέπη μας για σίτιση!
Όμως, ο φοιτητικός σύλλογος των ΗΜΜΥ, είναι αποφασισμένος ότι αυτή η κατάσταση δεν θα συνεχιστεί.
Ύστερα από το Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου μας , λάβαμε την απόφαση να προχωρήσουμε σε παράσταση διαμαρτυρίας αύριο στη 1μμ στην φοιτητική λέσχη της Κοζάνης.
 
ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΔΩΡΕΑΝ ΣΙΤΙΣΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ!
 
Δεν ανεχόμαστε άλλο να μας κοιτούν στη τσέπη.
 
Οι φοιτητές ενωμένοι, στο φοιτητικό τους σύλλογο μπορούμε να πετύχουμε με τους αγώνες μας ανάσες!!
Απαιτούμε να σιτίζονται όλοι οι φοιτητές δωρεάν μέχρι να βγουν τα αποτελέσματα της σίτισης
 
Το Δ.Σ. του Φ.Σ. των ΗΜΜΥ

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.