Η Παιδιατρική του Νοσοκομείου Κοζάνης κλείνει αλλά ο Δήμαρχος αγρόν αγοράζει 

Η Παιδιατρική του Νοσοκομείου Κοζάνης κλείνει αλλά ο Δήμαρχος αγρόν αγοράζει

Η πρώτη κοινή συνέντευξη τύπου Μαλούτα – Κασαπίδη πραγματοποιήθηκε την προηγούμενη εβδομάδα για την ανακοίνωση ανέγερσης ενός μνημείου. 

Την ίδια ώρα ο ιατρικός κόσμος της περιοχής έχει σημάνει συναγερμό για επικείμενη παύση λειτουργίας της Παιδιατρικής του Μαμάτσειου Νοσοκομείου γεγονός που μας τρομάζει. 

Χωρίς διάθεση συμψηφισμών και στείρας αντιπολίτευσης, εκφράζουμε την αγωνία μας για τον τρόπο που ο Δήμαρχος και ο Περιφερειάρχης θέτουν τις προτεραιότητές τους.

Περιμένουμε καιρό τώρα κινητοποίηση των τοπικών αρχών για τον τερματισμό της ολιγωρίας της 3ης ΥΠΕ και της διοίκησης του Μαμάτσειου σχετικά με την υποστελέχωση όχι μόνο της Παιδιατρικής Κλινικής αλλά όλου του Νοσοκομείου μας. 

Αντ΄ αυτού γινόμαστε δέκτες πλήρους αδιαφορίας. 

Κάποιους ίσως να τους βολεύει ένα διαλυμένο Μαμάτσειο.

Σας καλούμε σε άμεση λήψη κάθε δυνατής πρωτοβουλίας και δηλώνουμε την πρόθεση μας για στήριξη σε κάθε επίπεδο. 

Η υγεία των παιδιών μας και όλων μας είναι αδιαπραγμάτευτη, περιμένουμε ουσιαστικές πολιτικές παρεμβάσεις, όχι άλλο άρτο και θεάματα, φτάνει!

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Η Παιδιατρική του Νοσοκομείου Κοζάνης κλείνει αλλά ο Δήμαρχος αγρόν αγοράζει 

  1. Κανονικά και για να λέμε την αλήθεια όλο το νοσοκομείο της Κοζάνης εδώ και χρόνια έπρεπε να κλείσει είναι ντροπή μίασμα για την περιοχή Ντροπή για τους θεσμούς της πόλης μας .
    Οι πολίτες τις πόλεις μας και της ευρύτερης περιοχής αξίζουν ένα νοσοκομείο ισότιμο του Παπαγεωργιου
    Είχαμε την ευκαιρία αυτήν και δεν την ιλοποιησαμε λόγο πολιτικών συμφερόντων ..
    Δεν γνωριζουμε τα παιχνίδια που παίζονται είς βάρος. των πολιτών …

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.