Για διακεκριμένη μαστροπεία συνελήφθη η μητέρα της 12χρονης από τον Κολωνό



Η ανακρίτρια θεωρεί ότι το παιδί εκδίδονταν με την συμβολή της μητέρας του.

Στη ΓΑΔΑ έχει προσαχθεί η μητέρα της 12χρονης από τον Κολωνό, με τις εξελίξεις στην ανατριχιαστική υπόθεση να είναι ραγδαίες, καθώς πληροφορίες αναφέρουν εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης το οποίο αναμένεται να εκτελεστεί άμεσα.

Σύμφωνα με πληροφορίες η αστυνομία εξετάζει το ενδεχόμενο η μητέρα του θύματος να συμμετείχε στον εφιάλτη που ζούσε το κορίτσι και να κατηγορείται, πλέον, για το κακούργημα της διακεκριμένης μαστροπείας από κοινού σε βάρος ανηλίκου κάτω των 15 ετών.

Η 33η Ανακρίτρια φαίνεται να περιλαμβάνει στο ένταλμα για την σύλληψη της γυναίκας και άλλες κατηγορίες, ωστόσο το γεγονός πως η κύρια κατηγόρια που της αποδίδει είναι αντίστοιχη με του Ηλία Μίχου, που κατηγορείται για το ίδιο αδίκημα, ανάμεσα σε άλλα , όπως ο βιασμός, σημαίνει πως θεωρεί ότι το παιδί εκδίδονταν με την συμβολή της μητέρας του .

Μετά την εξέταση της από το Τμήμα Προστασίας Ανηλίκων, αναμένεται να οδηγηθεί σε εισαγγελέα, ενώ, σήμερα οδηγείται ξανά στη ΓΑΔΑ για συμπληρωματική κατάθεση η 12χρονη.

Σημειώνεται ότι στη ΓΑΔΑ πήγαν μαζί με τη μητέρα τους και τρία από τα αδέρφια της 12χρονης, τα οποία παραμένουν στο Τμήμα Προστασίας Ανηλίκων.

efsyn.gr

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.