Στην τελική τριάδα για κορυφαίος αθλητής στην Ευρώπη ο Μίλτος Τεντόγλου



 

Η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία στίβου ανακοίνωσε τις τελικές τριάδες για την ανάδειξη των κορυφαίων αθλητών της χρονιάς με τον Μίλτο Τεντόγλου να βρίσκεται σε αυτή των ανδρών. Εκτός η Ντρισμπιώτη.

Ο Μίλτος Τεντόγλου είναι ανάμεσα στους τρεις φιναλίστ και διεκδικεί τον τίτλο του κορυφαίου αθλητή της Ευρώπης για το 2022.

Ο άλτης του Γιώργου Πομάσκι χρυσός στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού, χρυσός στο Ευρωπαϊκό ανοιχτού, δεύτερος στο Παγκόσμιο ανοιχτού, νικητής στον τελικό του Diamond League και κορυφαίος στον κόσμο με βάση την επίδοση του δε θα μπορούσε να απουσιάζει από την τελική τριάδα.

Ο Τεντόγλου διέγραψε φέτος εξαιρετική σεζόν έχοντας σταθερά άλματα πάνω από τα 8,30 μ., ενώ σε δύο σπουδαίους αγώνες, το Παγκόσμιο κλειστού και το Ευρωπαϊκό ανοιχτού ολοκλήρωσε με επίδοση πάνω από τα 8,50 μέτρα.

Υπενθυμίζουμε ότι η τελική κατάταξη των αθλητών προκύπτει από πολλές ψηφοφορίες με το 25% να προκύπτει από αυτές που διεξήχθησαν στα social media.

https://www.sport24.gr/ 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.