Επίσκεψη του Αντιπεριφερειάρχη Δίκαιης Μετάβασης Αρκαδίας στο Αντιπεριφερειάρχη Δίκαιης Αναπτυξιακής Μετάβασης Γρηγόρη Τσιούμαρη



Επίσκεψη του Αντιπεριφερειάρχη Διοίκησης, Οικονομίας, Εκπαίδευσης, Οργάνωσης
και Δίκαιης Μετάβασης στην Μεταλιγνιτική Εποχή (Μεγαλόπολη) Χρήστου Λαμπρόπουλου δέχτηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Δίκαιης Αναπτυξιακής Μετάβασης Γρηγόρης Τσιούμαρης, εχθές Τετάρτη 5/10/2022 στο κτίριο της Περιφέρειας στην Πτολεμαΐδα.

Ο κ. Λαμπρόμπρουλος επισκεπτόμενος την περιοχή, εν όψει της ημερίδας “Academy Event” στο πλαίσιο υλοποίησης του έργου “Carbon Intensive Regions in Transition-Unravelling the Challenges of Structural Change-Cintran” που διοργανώθηκε από το Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης στο αμφιθέατρο της ΖΕΠ, θέλησε να επισκεφθεί τον ομόλογό του στη Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας για να συζητήσουν θέματα που άπτονται των αρμοδιοτήτων τους.
Η επίσκεψη έγινε σε πολύ ευχάριστη ατμόσφαιρα αφού οι συναντήσεις αλληλοενημέρωσης και προβληματισμών για θέματα κοινού ενδιαφέροντος αποβαίνουν πάντοτε ωφέλιμες και δημιουργικές για την ανάπτυξη των δύο λιγνιτοφόρων περιοχών της χώρας στο παρόν και με τη σκέψη συνεχώς στραμμένη στο μέλλον.

Οι κ.κ. Αντιπεριφερειάρχες συμφώνησαν:
• να έχουν συνεχή αλληλοενημέρωση για τις δράσεις που αφορούν την ανάπτυξη της μεταλιγνιτικής εποχής
• όπως επίσης ανοιχτή επικοινωνία και
• προγραμματισμένες συναντήσεις προόδου της πορείας του Προγράμματος Δίκαιης Αναπτυξιακής Μετάβασης στις περιοχές τους.

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Επίσκεψη του Αντιπεριφερειάρχη Δίκαιης Μετάβασης Αρκαδίας στο Αντιπεριφερειάρχη Δίκαιης Αναπτυξιακής Μετάβασης Γρηγόρη Τσιούμαρη

  1. ΣΤΕΛΙΟΣ Κ καθηγητής

    - Edit

    Απαντήστε

    Μεταλιγνιτικη εποχή….και οι Γερμανοί και οι Πολωνοί,ανοιξαν τα εργοστάσια
    του λιγνίτη,εργοστάσια του 1950 και 1960 και οι μπουρδολογοι της επιτελικης μπουρδολογιας,κλείνουν τα εργοστάσια για να ειναι;στη σωστη πλευρά της Ιστορίας….και ειδικά φέτος με τον πιο σκληρό και παγωμένο χειμωνα, ήδη αρχίσαμε να περναμε στην Ιστορια!
    Φιγουρατζηδες,άνευ ενσυναισθησης μπουρδολογοι,χθες βγήκαν στη Φλώρινα και στην Καστοριά χιλιάδες άνθρωποι που έφτασαν στα όρια των αντοχών,βγήκαν κραυγάζοντας την αγωνία τους για την αυριανή ημέρα κι εσεις;
    Εσείς,σουλάτσα περα- δώθε,στην κοσμααααρα σας!!
    Ποια δικαιη μεταβαση;ποια αναπτυξη ;βρε που ζειτε;Ζείτε,στην μετάβαση στα πράσινα αλογα και στην ανάπτυξη,την αειφόρο και αειθαλή ,την ανάπτυξη της ψευτιας και της υποκρισιας σας!
    Κριτές, θα σας δικασουν,ο χειμώνας,ο επί θυραις,ο κρουσταλλωμενος και τα μύρια προβλήματα του!
    Ξεκαβαλικεψτε απ τα καλάμια σας,δεν είναι άλογα,πράσινα κι αυτά!

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.