Get the party look: Μαγνήτισε τα βλέμματα



Επειδή το φθινόπωρο ξεκίνησε, δε σημαίνει ότι πρέπει να αφήσεις πίσω σου τα parties και τη διάθεση για διασκέδαση. Τα καλοκαιρινά στέκια μπορεί να αλλάζουν, να μη βρίσκεσαι πια πλάι στο κύμα, αλλά τη θέση τους παίρνουν οι cozy χώροι, τα clubs για ξέφρενο χορό και τα bars που θα περνάς χαρούμενες στιγμές με τους φίλους σου ακούγοντας υπέροχη μουσική με τη συνοδεία αγαπημένων drinks! Δεν ακούγεται και τόσο άσχημο, έτσι δεν είναι; Όποια και να είναι η προτίμησή σου, αν θέλεις να μαγνητίζεις τα βλέμματα στις εξόδους σου, τότε συνέχισε να διαβάζεις παρακάτω! 

Αν σκέφτεσαι ότι η παγιέτα ανήκει στο παρελθόν ή έστω επιτρέπεται να τη φοράς μόνο τα Χριστούγεννα, εμείς σου λέμε ότι αυτήν τη στιγμή είναι ένα από τα μεγαλύτερα trends στα γυναικεία ρούχα. Μπορεί να είναι ένα φόρεμα, ένα co-ord σύνολο ή απλά ένα κομμάτι από το outfit σου που η λάμψη του θα συναγωνίζεται εκείνη της ντισκομπάλας. Εσύ θα διαλέξεις και άφησε τους άλλους να μαγευτούν όχι μόνο από τη χορευτική σου επιδεξιότητα, αλλά και από τα λαμπερά παιχνιδίσματα των αποχρώσεων που θα κοσμούν το ρούχο σου.

Συνεχίζουμε με τα signature looks και σου προτείνουμε να εντάξεις στα party styles σου και τα patterns. Χρώματα και σχέδια περιπλέκονται δημιουργώντας μοτίβα με καταπληκτική αισθητική, για να τα φορέσεις εσύ και να σου χαρίσουν υπέροχο στιλ. Διάλεξε γυναικείες μπλούζες με χρώματα που θα αναδεικνύουν εκείνα των ματιών σου, άλλες που θα κολακεύουν την απόχρωση της επιδερμίδας σου και φυσικά εκείνα τα fashion items που θα ντύνονται με τα εντυπωσιακά prints που σε έκαναν να τα ερωτευτείς με την πρώτη ματιά, γιατί εκφράζουν την προσωπικότητά σου. 

Ολοκληρώνουμε με τι άλλο…τα φορέματα που δε γίνεται να έχεις μόνο ένα! Όταν το event που είσαι καλεσμένη απαιτεί ένα formal dress code, τότε είναι αδύνατον να κάνεις λάθος επιλέγοντας ένα μακρύ φόρεμα με ύφασμα που αποπνέει πολυτέλεια. Τα ψηλοτάκουνα είναι must και φυσικά την προσοχή θα τραβήξουν τα ιδιαίτερα στοιχεία του. Μπορεί να είναι lurex λεπτομέρειες, βολάν, ένα άνοιγμα-έκπληξη στην πλάτη ή και όλα αυτά μαζί! Ωστόσο, αυτό το blogpost θα ήταν ελλιπές, εάν δεν κάναμε αναφορά στο διαχρονικό sex appeal του LBD aka little black dress (μικρό μαύρο φόρεμα). Ίσως είναι η πιο safe επιλογή για party look και αφού ξεκίνησε η νέα σεζόν, μήπως να αναζητήσεις το νέο μικρό μαύρο φόρεμα που θα γίνει δικό σου;

Αυτό το φθινόπωρο μοίρασε γλυκά χαμόγελα και γίνε εσύ η ψυχή του πάρτι!

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.