Δήμος Κοζάνης: Ενημερωτική συνάντηση με διευθυντές/ντριες σχολικών μονάδων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης



 

Συνάντηση με τους διευθυντές/ντριες και προϊσταμένους/νες των σχολικών μονάδων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Κοζάνης, είχε ο δήμαρχος Λάζαρος Μαλούτας, το απόγευμα της Δευτέρας 27 Σεπτεμβρίου 2022, στην αίθουσα του Κοβεντάρειου.

Κεντρικό θέμα της συνάντησης αποτέλεσαν τα ζητήματα των Σχολικών Μονάδων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης που άπτονται των αρμοδιοτήτων του Δήμου Κοζάνης. Η διαδικασία πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με τον Σύλλογο Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Κοζάνης.

Στη συνάντηση παρέστησαν η αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών, Νούλα Τουμπουλίδου, ο αντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας και Πολιτισμού, Γρηγόρης Τζουμερκιώτης,  ο πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Παιδείας, Γιώργος Φτάκας, ο γενικός γραμματέας του Δήμου Κοζάνης, Νίκος Νικολάου, καθώς και υπηρεσιακά στελέχη του Δήμου Κοζάνης. Τη διαδικασία συντόνισε ο πρόεδρος του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Κοζάνης, Αθανάσιος Κωτούλας.

Η ατζέντα των θεμάτων συζήτησης περιελάμβανε αναλυτικά:

  • κτηριακά ζητήματα των νέων σχολικών μονάδων
  • στελέχωση με προσωπικό καθαρισμού
  • απολυμάνσεις και υλικά καθαριότητας
  • συντηρήσεις σχολικών μονάδων
  • καταγραφή αναγκών και πρόσληψη προσωπικού για την φύλαξη σχολικών μονάδων

Ο κ. Μαλούτας πρότεινε την επανάληψη της συνάντησης σε μεταγενέστερο χρόνο, ώστε να αξιολογηθεί η κατάσταση την δεδομένη χρονική στιγμή και ο Δήμος Κοζάνης να προβεί στις απαραίτητες ενέργειες, όπου απαιτείται.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.