Πρωτοβουλία Πολιτών Εορδαίας: «Ντίλερ συμφερόντων της Κοζάνης ο κύριος Παπαδόπουλος Μιχάλης – Θα έπρεπε να ντρέπεται για την όλη στάση και συμπεριφορά του»




«Την πολιτική προδοσία πολλοί ηγάπησαν, τον προδότη κανείς»

Δεν θέλουμε να στοχοποιούμε και να χαρακτηρίζουμε άδικα κάποιους που ο λαός με την ψήφο του τον έφεραν χρόνια τώρα να βρίσκεται στα έδρανα της Ελληνικής Βουλής και στις καρέκλες σημαντικών υπουργείων.

ΟΜΩΣ ΟΤΑΝ :

Αποδεδειγμένα ο κύριος αυτός θα έπρεπε να ντρέπεται για την όλη στάση και συμπεριφορά του απέναντι στην κοινωνία που τον εκλέγει, τότε….

Κύριε Παπαδόπουλε θα τα ακούσετε οριζοντίως και καθέτως.

Μέχρι σήμερα σας έχουμε στείλει δύο επιστολές στις 01-11-2021 και 23-11-2021 με τις οποίες σας κάναμε γνωστή και την πρόταση του Β. Σωτηρόπουλου και αποτελεί και πρόταση του Δήμου Εορδαίας μετά από ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Εορδαίας.

Στις επιστολές μας αυτές σας αναλύσαμε για την ορθότητα και τι εθνικά συμφέρει την Δυτική Μακεδονία….. Περιμένουμε ακόμη να μας απαντήσετε!!!!!

Εκτός των αναφερθέντων επιστολών σας προκαλούσαμε με ένα Δελτία Τύπου στις 02-05-2022 και τίτλο «Τα τραίνα που φεύγουν ευκαιρίες μας παίρνουνε», να απαντήσετε στα διάφορα ερωτήματα που σας είχαμε βάλει.

Εσείς ο «παίζων στα δάκτυλα του ενός χεριού σας τα ΜΜΕ όχι μόνο τα τοπικά αλλά και τα πανελλήνια» Ήπιατε το νερό της σιωπής!!!!

Σε ολιγόλεπτες συναντήσεις που είχατε με τον κ. Β. Σωτηρόπουλο, δηλώσατε «αναρμόδιος για το σιδηροδρομικό δίκτυο. Όμως προχθές 22-09-2022 (όπως διαβάζουμε αποστείλατε επιστολή στο Περιφερειακό Συμβούλιο Δυτικής Μακεδονίας και πανηγυρίζετε ότι εντάχθηκε μετά από πρόταση της ελληνικής κυβέρνησης, η σιδηροδρομική γραμμή Κοζάνης- Βέροιας στο Διευρωπαϊκό Δίκτυο Μεταφορών!!!! Μπα ξαφνικά γίνατε ΑΡΜΟΔΙΟΣ και για το σιδηροδρομικό δίκτυο;;;

Όμως στις 16-12-2021 ο Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος κ. Πατέρας δήλωνε: Ο ΟΣΕ στα πλαίσια της επικείμενης αναθεώρησης των ΔΔΜ πρότεινε την ένταξη στο Αναλυτικό Δίκτυο ΔΔΜ της σιδηροδρομικής γραμμής Κοζάνης-Βέροιας.

Συγκεκριμένα ο ΟΣΕ προτίθεται στο άμεσο μέλλον να εξετάσει μέσω προκαταρκτικών μελετών τις σιδηροδρομικές συνδέσεις Κοζάνη – Βέροια καθώς και Πτολεμαΐδα – Βέροια για να επιλεγεί η τεχνικοοικονομικά αρτιότερη λύση η οποία θα αποτελέσει το ελλείπον τμήμα της Σιδηροδρομικής Εγνατίας.

Δεν σας είδαμε να πείτε κάτι τότε και να αγωνιστείτε για να ενταχθεί και η σύνδεση Πτολεμαΐδας – Βέροιας στο Διευρωπαϊκό Δίκτυο Μεταφορών, την στιγμή μάλιστα που ο ίδιος ο κ. Πατέρας αναφέρει ότι θα εξεταστούν οι δύο προτάσεις από τον ΟΣΕ για το ποια θα είναι η τεχνικοοικονομικά αρτιότερη.

Εμείς τότε αντιδράσαμε και με επιστολή μας στον Υπουργό Μεταφορών και Υποδομών με διαβιβαστικό του Δήμου Εορδαίας θέσαμε ευθέως τα ερωτήματα μας προς τον κ. Καραμανλή αλλά περιμένουμε και από αυτόν απάντηση, μάλλον θα μας απαντήσει όταν δεν θα είναι υπουργός!!!!

Εδώ και αρκετό καιρό συνεχώς δηλώνετε ότι την ευθύνη έχει η προηγούμενη κυβέρνηση και η ΔΕΗ που δεν υπάρχει η σιδηροδρομική σύνδεση Κοζάνης – Πτολεμαΐδας και πως όταν ολοκληρωθούν οι μελέτες που είχαν σταματήσει για την συνδέσεις Κοζάνης – Σιάτιστας – Γρεβενών – Καλαμπάκας – Ηγουμενίτσας – Αθήνας, θα έχει ολοκληρωθεί η Σιδηροδρομική Εγνατία. https://www.youtube.com/watch?v=oURZDfKctaw «και θα έχει η περιοχή ασφαλή σιδηρόδρομο, και εμπορευματικό και επιβατικό». (08-09-2022). Δηλαδή η περιοχή της Κοζάνης, γιατί την σύνδεση της Πτολεμαΐδας – Κοζάνης (που θεωρείτε μέγα επίτευγμα και θα υλοποιηθεί σε ένα χρόνο) το είχε κάνει ο Τρικούπης όμως το 1886).

Απαξιώνετε κύριε Παπαδόπουλε ολόκληρη τη Εορδαία στηρίζοντας συμφέροντα, ποιο είναι το πολιτικό τίμημα;

Απαξιώνετε τους κατοίκους που σας εξέλεξαν.

Απαξιώνετε τη Δημοτική Αρχή Εορδαίας.

Απαξιώνετε φορείς, Συλλογικότητες, και Συλλόγους.

Απαξιώνετε τον ορθολογισμό και την ίση κατανομή πόρων.

Απαξιώνετε την προοπτική μια ολόκληρης περιοχής, που έχει πληγεί βάναυσα, διότι το σύστημα νομής της εξουσίας του Νομού, που εδρεύει στην διπλανή πόλη σας μεγάλωσε το αυτί.

Απαξιώνετε το ηθικό κριτήριο, και την ισοπολιτεία που βασίζεται ο Δυτικός Πολιτισμός.

Αυταπαξιώνεστε κύριε Παπαδόπουλε, μπλέκοντας τα προσωπικά σας συμφέροντα, την καρέκλα, στην πολιτική υποταγή σκοτεινών κέντρων λήψης αποφάσεων, ενάντια στις προοπτικές ανάπτυξης της Εορδαίας.

Οι Εορδείς έχουν και κριτήριο και πολιτική άποψη.

Σας την έχουν στημένη, οι εκλογές πλησιάζουν και στην  Εορδαία  αρέσουν τα σκιώδη χρώματα.

Και δη το μαύρο.

Το τραίνο που προσπαθείτε με κάθε τρόπο να χαρίσετε (εκεί που εθνικά είναι επιζήμιο), ανερυθρίαστα χωρίς αιδώ χωρίς τύψεις, χωρίς διαβούλευση, χωρίς να ληφθούν υπ’ όψιν αντικειμενικά κριτήρια ως ρίψασπις, που κοιτάζει πονηρά και νότια, θα σας εκδικηθεί σύντομα, να είστε βέβαιος για αυτό, θα εκδικηθεί και εσάς και τους συνοδοιπόρους σας, (αυτοδιοικητικούς, ΜΜΕ και γρουέζους ), που προσπαθείτε να χωρίσετε την Δυτική Μακεδονία σε Νότιους και Βόρειους.

Είναι σίγουρο θα μας βρείτε μπροστά σας, σε αναχωματικό και αγωνιστικό δακτύλιο.

Είναι ντροπή που κατέχετε αυτή τη θέση, ο κόσμος σας ψήφισε να στηρίξετε τα συμφέροντα ολοκλήρου του Νομού, αντ’ αυτού παραδίδετε γη και ύδωρ, εκεί που έχουν και την γη και το ύδωρ, αλλά κυρίως έχουν το ισχυρό λόμπι στο οποίο αδυνατείτε να αντισταθείτε.

Συνάντηση όχι στα νταμάρια που λένε κάποιοι αλλά στις πλατείες και στην κοινωνία κύριε Παπαδόπουλε, στις υψηλές πύλες της Εορδαίας – οι εκλογές πλησιάζουν, μην το ξεχνάτε.

Υ.Γ.

Όσο για “τον έτερον υποβαστάζοντα” με περηφάνια μόνο την σημαία της γείτονος πόλεως κ. Κασαπίδη που από 14-09-2022 αρνείται να μας απαντήσει στα ερωτήματα μας και στην ανοικτή πρωτοκολλημένη επιστολή μας, θα επανέλθουμε σύντομα..

ΤΟ

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟ ΟΡΓΑΝΟ

ΤΗΣ

ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ / ΕΟΡΔΑΙΑΣ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Πρωτοβουλία Πολιτών Εορδαίας: «Ντίλερ συμφερόντων της Κοζάνης ο κύριος Παπαδόπουλος Μιχάλης – Θα έπρεπε να ντρέπεται για την όλη στάση και συμπεριφορά του»

  1. Ελεος!Στέλιος Κ.καθηγητης

    - Edit

    Απαντήστε

    3 χρόνια ψέματα,ψεματα για την επαρχία και την Ελλάδα ολη!
    Η μόνη” αληθεια “του μητσοτακη
    Τι είπε ο δόλιος μητσοτακης για να αρπάξει την ψήφο του Ελληνικού λαου;
    ” Δε θα καλωσορίσω ποτέ πρωθυπουργό της Βόρειας Μακεδονιας”
    Να γελάσεις η να κλάψεις,παλι απ τα γελια;
    Τι έκαναν οι κυβερνητικοί βουλευτες κι οι υπουργοί ,τρία χρόνια τωρα;
    Δύο πραγματα!
    Αστυνομία στα πανεπιστήμια και αύξηση μισθών των γαλάζιων παιδιών,έως 360.000 τον χρόνο,βλέπε στασσηδες και δημητριαδηδεςκ.λ.π.κ.λ.π!
    Ψεματα,ψεματα,ψεματα επιτελικοι μπουρδολογοι με τις Δίκαιες μεταβάσεις στα πράσινα αλογα!
    Και δε φτάνει που, ο ανεύθυνοςκαι μικρός πολιτικος και Εμμονικος.κηρυξε
    τον πόλεμο στη Ρωσία,τωρα θα φτιάξει και νοσοκομειο στη Μαριουπολη!
    Να περιθαλπτουν οι γιατροί ,εκεί,τραυματίες απ τα όπλα που έστειλε ,τα 20.000 οπλα και..και η
    Παιδιατρική του Νοσοκομείου Κοζάνης δεν έχει Π α ι δ ι α τ ρ ο υ ς!
    Τι περιμένει κανεις;
    Σε βγάζει βουλευτή και υπουργό ο τοπος ,γίνεσαι πλούσιος απ τον τόπο που σε αναδεικνύει και εργο;μηδεν!
    Σε βγάζει πρωθυπουργό η Ελλάδα σε τρέφει εσένα και 14 γενιές σου και συ;και συ μικρέ ανθρωπακο,επιζητάς το χειροκρότημα των ξενων,όχι των Ελληνων και
    και αχαριστε,απέναντι στην Ελλάδα φτιάχνεις νοσοκομείο στη Μαριουπολη,ως
    Ραγιας στην Ε.Ε. και στο ΝΑΤΟ και όχι για ανθρωπιστικους λογους και..και δε διορίζεις έναν,εναν,εναν Παιδίατρο σε νοσοκομείο της Επαρχιας!

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.