Βίντεο: Πυρετώδεις οι προετοιμασίες για τη φετινή εμποροπανήγυρη των Γρεβενών – Νέα ασφαλτικά και καινούργιος ηλεκτρολογικός εξοπλισμός



Σε πλήρη εξέλιξη είναι από τον Δήμο Γρεβενών, οι εργασίες αναβάθμισης στην περιοχή Μερά και πιο συγκεκριμένα στον χώρο διεξαγωγής της ετήσιας εμποροπανήγυρης, η οποία θα πραγματοποιηθεί φέτος από τις 12 έως τις 17 Οκτωβρίου 2022.

Ειδικότερα, το πρωί της Πέμπτης 22 Σεπτεμβρίου, παρουσία του Δημάρχου Γρεβενών Γιώργου Δασταμάνη, άρχισαν τα τεχνικά έργα ασφαλτόστρωσης, με στόχο την ουσιαστική βελτίωση των υπαρχόντων δομών, ενώ τοποθετήθηκε ήδη καινούργιος ηλεκτρολογικός εξοπλισμός για τις ανάγκες των εκθετών.

Επιπλέον, στο πλαίσιο συντήρησης δημοτικών οδών, ο Δήμος Γρεβενών υλοποιεί ανάλογα τεχνικά και στις παρακείμενες εγκαταστάσεις των νέων ΚΤΕΛ, προκειμένου ο σύγχρονος σταθμός υπεραστικών λεωφορείων της πόλης μας, να αποκτήσει ένα άρτιο οδικό δίκτυο με γνώμονα την καλύτερη εξυπηρέτηση και πληρέστερη ασφάλεια του επιβατικού κοινού.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.