Σε λειτουργία η νέα ιστοσελίδα της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Εορδαίας



Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε ότι η Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Εορδαίας στα πλαίσια της προσπάθειας να γίνει μια σύγχρονη, δημιουργική και πρωτοπόρα Δημοτική Επιχείρηση, έθεσε σε πλήρη λειτουργία την νέα ιστοσελίδα της στον διαδικτυακό σύνδεσμο https://www.kedeordaias.gr

Σε αυτήν θα μπορούν όλοι οι πολίτες να ενημερώνονται για την λειτουργία της επιχείρησης για τις κοινωνικές δομές που λειτουργούν υπό την αιγίδα της, όπως το Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων (Κ.Η.Φ.Η.), και το Βοήθεια στο Σπίτι, τις Αθλητικές Εγκαταστάσεις που εποπτεύει όπως το Δημοτικό Κολυμβητήριο Πτολεμαΐδας, το Δημοτικό Γήπεδο Αιμίλιος Θεοφανίδης, το Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο και το Παλαιστικό Κέντρο.  Την Πολιτιστική της δράση με τις δομές του Δημοτικού Παιδικού Θεατρικού Εργαστηρίου και την Πειραματική Σχολή Κλασσικού Χορού. 

Στοχεύοντας στην ενημέρωση και την πλήρη διαφάνεια, μέσα από την ιστοσελίδα μας θα μπορείτε να ενημερώνεστε για ό,τι νέο υπάρχει σε δράσεις, προγράμματα, εκδηλώσεις, προκηρύξεις/διακηρύξεις που γίνονται από την επιχείρηση και τον Δήμο Εορδαίας, αλλά και να υποβάλετε αιτήσεις για την συμμετοχή σας σε αυτές. 

Η νέα ιστοσελίδα θα εμπλουτίζεται συνεχώς με πληροφοριακό υλικό, νέες υπηρεσίες και λειτουργικότητες με στόχο την εύκολη πρόσβαση και γρήγορη πλοήγηση από όλους.

Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου 

Καλή Περιήγηση 

Ο Πρόεδρος της Κ.Ε.Δ.Ε.

Κοσμάς Σιδηρόπουλος 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.