Ο Συνδυασμός «Περδίκκας Νέα Εποχή» για την ανάπτυξη του φυσικού αερίου για γενική χρήση στην Τ.Κ. Περδίκκα

Συνδημότισσες συνδημότες.

Νιώθουμε την υποχρέωση ως ψηφοδέλτιο να αναφερθούμε στα τελευταία γεγονότα μετά την ανάδειξη του θέματος που έγινε από εμάς, και αφορά για την διέλευση του αγωγού φυσικού αερίου της εταιρείας ΔΕΔΑ και το αίτημα μας για παροχή και στην κοινότητα Περδίκκα φυσικού αερίου.

Σας ενημερώνουμε ότι όσο απλά και να φάνηκαν τα πράγματα με την πραγματοποίηση της Λαϊκής Συνέλευσης στις 12-09-2022 στον αύλειο χώρο του κοινοτικού καταστήματος, τόσο περίπλοκα ήταν.

Χρειάστηκαν διαβουλεύσεις επί διαβουλεύσεων, συζητήσεις επί συζητήσεων, μέχρι να φτάσουμε στην Λαϊκή Συνέλευση η οποία αποφάσισε για την ανάπτυξη του φυσικού αερίου για γενική χρήση στην Τοπική Κοινότητα Περδίκκα.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά όλους τους κατοίκους που στήριξαν και βοήθησαν να φτάσουμε σε αυτό το αποτέλεσμα, παρ’ όλες τις αντεγκλήσεις που υπήρξαν όλο αυτό το διάστημα.

Επίσης ευχαριστούμε όλους τους φορείς και τους αυτοδιοικητικούς παράγοντες που έβαλαν και αυτοί ένα λιθαράκι στην προσπάθεια μας.

Χαιρετίζουμε την ομόφωνη απόφαση του Κοινοτικού Συμβουλίου με αριθμό 3/2022 τις 15-09-2022.

Δεν φτάσαμε στο τέλος, υπάρχει πολύς δρόμος ακόμη, και πολύ προσπάθεια ακόμη.

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ

ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ

ΟΙ ΚΟΙΝΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ

ΤΟΥ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟΥ

«ΠΕΡΔΙΚΚΑΣ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ»

Αρσενίδης Ηλίας

Βλάχου Αντιγόνη

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.