Ρεάλ, Ροντρίγκο & 5.80 στο Τσάμπιονς Λιγκ!



Άσχημη η χθεσινή ημέρα, τόσο στοιχηματικά, όσο και για την Εθνική Ελλάδος στο μπάσκετ, η οποία ηττήθηκε από την Τσεχία με 107-96, με αποτέλεσμα να αποκλειστεί από τη συνέχεια του Ευρωμπάσκετ 2022.

Γράφει ο Κώστας Φίλιος για το Foxbet

Απόψε, θα «χτίσουμε» στο ματς του «Μπερναμπέου», για τον 6ο Όμιλο του Τσάμπιος Λιγκ.

Ολυμπιακος στην Ευρωπη: Την Πέμπτη κόντρα στη Φράιμπουργκ

  1. Ρεάλ Μαδρίτης – Λειψία (22:00)

«Απόλυτη» ως τώρα η κάτοχος του τροπαίου, σε όλες τις διοργανώσεις. Κατέκτησε το ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ (2-0 με Άιντραχτ), ξεκίνησε με το δεξί την πορεία της στους ομίλους, επικρατώντας 3-0 της Σέλτικ, στη Γλασκώβη, ενώ στο πρωτάθλημα έχει 5/5. Με εξαίρεση -ίσως- το Σούπερ Καπ, σε όλα τα υπόλοιπα ματς δυσκολεύτηκε στο πρώτο ημίχρονο, χαρακτηριστικό ότι και τα 5 της La Liga πέρασαν από το 1-1 πριν γυρίσουν υπέρ της. Φοβερό διάβασμα από τον Αντσελότι, αλλά και τους παίκτες του, έχει αρκετούς… προπονητές στο γήπεδο η Ρεάλ (Μόντριτς, Κρόος).

Δύο σημαντικές απουσίες έχει να διαχειριστεί απόψε ο πολύπειρος Ιταλός τεχνικός. Αυτές των Μπενζεμά και Μιλιτάο. Για τον πρώτο λογικά θα χρησιμοποιήσει τον Ροντρίγκο, καθώς στο ματς με τη Μαγιόρκα (που πάλι έλειπε ο Μπενζεμά) τα πήγε σαφώς καλύτερα. Για το Μιλιτάο υπάρχει θέμα, καθώς ο Ρίντιγκερ μπορεί να είναι κυρίαρχος στο ψηλό παιχνίδι, όμως στο χώρο και όταν ο αντίπαλος βγαίνει στην κόντρα έχει ξεκάθαρη αδυναμία.

Η Λειψία διαθέτει παίκτες για να δώσει χώρο στη Ρεάλ και να χτυπήσει στην κόντρα (Ενκουνκού, Βέρνερ, μεταξύ άλλων). Βέβαια πρόσφατα άλλαξε προπονητή, με τον Ρόζε να διαδέχεται τον Τεντέσκο και να ξεκινά υπέροχα, επικρατώντας 3-0 της Ντόρτμουντ, στον πάγκο της οποίας βρισκόταν πέρσι. Η εικόνα που έχουμε για το ματς είναι τη Ρεάλ να πιέζει, τη Λειψία να αμύνεται και να βγαίνει -επικίνδυνα- στην κόντρα. Οπότε θα φτιάξουμε το παρακάτω συνδυαστικό, στο οποίο μπαίνει και το ρίσκο να σκοράρει ο Ροντρίγκο, που βάσει του ρεπορτάζ αναμένεται να ξεκινήσει αντί του Μπενζεμά. Φυσικά μπορεί να παιχτεί και χωρίς το ρίσκο του σκόρερ, εμείς πάμε με λίγα για πολλά.

Προγνωστικό: G/G & Ρεάλ Over 4.5 Κόρνερ & Ροντρίγκο να σκοράρει, στο 5.80.

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις 21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.