Combo με γκολ στην Ολλανδία, με τη δύναμη της έδρας στη Νορβηγία



Από στοιχηματική σκοπιά, σήμερα το ενδιαφέρον μας προσελκύουν δύο αναμετρήσεις, μία στο πλαίσιο της Β’ Ολλανδίας, μία στο πλαίσιο της Β’ Νορβηγίας. Όσον αφορά την προσπάθεια της Εθνικής στο Ευρωμπάσκετ, η «Γαλανόλευκη» επικράτησε χθες με 94-88 επί της Τσεχίας, και στον προημιτελικό της Τρίτης (13/9, 09:00), θα αναμετρηθεί με τη διοργανώτρια της τελικής φάσης, Γερμανία (ο νικητής, στον τελικό θα αντιμετωπίσει όποια ομάδα αναδειχθεί νικήτρια στο Ισπανία – Φινλανδία).

Τσάμπιονς Λιγκ Στοίχημα: Η κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση επιστρέφει αυτή την εβδομάδα, με μεγάλα ματς

  1. Μιοντάλεν – Σκέιντ (19:00)

Για τη δεύτερη κατηγορία της Νορβηγίας, η 10η Μιοντάλεν υποδέχεται τη 14η Σκέιντ. Οι γηπεδούχοι απέχουν 9 βαθμούς από τα πλέι οφ ανόδου, ενώ οι φιλοξενούμενοι 7 βαθμούς από την απευθείας παραμονή. 

➥ Η Μιοντάλεν έχει χάσει πολύτιμο έδαφος και δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια για να μειώσει τη διαφορά της από την 6η θέση, την ώρα που η Σκέιντ προέρχεται από την πρώτη εκτός έδρας νίκη στη σεζόν (1-2-8). Ποντάρισμα λόγω έδρας στο σημείο 1 σε απόδοση 1.94.

  1. Γιονγκ Άλκμααρ – Τσβόλε (21:00)

Η 4η Γιονγκ Άλκμααρ φιλοξενεί την πρωτοπόρο Τσβόλε για τη δεύτερη κατηγορία της Ολλανδίας. Οι γηπεδούχοι έχουν τρεις νίκες σε ισάριθμους εντός έδρας αγώνες και οι φιλοξενούμενοι μετρούν τρεις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια μακριά από τη βάση τους, ενώ προέρχονται από την πρώτη ισοπαλία στη σεζόν (2-2 εντός έδρας με τη Βίλεμ) ύστερα από πέντε νίκες σε ισάριθμα ματς. 

➥ Υπάρχει, λοιπόν, το έδαφος για παιχνίδι με ένταση και γκολ, καθώς πρόκειται για δύο από τις καλύτερες ομάδες του Πρωταθλήματος. Ποντάρισμα στο combo bet G/G & Over 2,5 σε απόδοση 1.88.

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις 21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.