Με χαρούμενες παιδικές φωνές η έναρξη της σχολικής χρονιάς σε Παιδικούς & Βρεφονηπιακούς Σταθμούς της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Κοζάνης



Με χαρούμενες παιδικές φωνές ξεκίνησε η σχολική χρονιά για τους  μικρούς μαθητές των Παιδικών-Βρεφονηπιακών Σταθμών της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Κοζάνης.

Ο καθιερωμένος αγιασμός πραγματοποιήθηκε στις σχολικές μονάδες, την Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2022, παρουσία του δημάρχου Κοζάνης, Λάζαρου Μαλούτα, καθώς και του προέδρου της Κοινωφελούς Επιχείρησης και αντιδημάρχου Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας & Πολιτισμού, Γρηγόρη Τζουμερκιώτη.

Παράλληλα, πραγματοποιήθηκε και ο αγιασμός του Παιδικού Σταθμού Δρεπάνου, παρουσία του προέδρου της Κοινότητας Δρεπάνου, Φώτη Παπαδημητρίου. 

  Αξίζει να σημειωθεί, ότι οι Παιδικοί Σταθμοί της οδού Βογατσικού και της Κοινότητας Δρεπάνου, έχουν μπει σε πρόγραμμα χρηματοδότησης για την ίδρυση νέων τμημάτων βρεφικής, παιδικής και βρεφονηπιακής φροντίδας, καθώς και την βελτίωση των κτηριακών εγκαταστάσεων. Παράλληλα σημειώνεται, ότι  παρατηρείται αύξηση των παιδιών στους Παιδικούς-Βρεφονηπιακούς Σταθμούς της Κοινωφελούς Επιχείρησης, γεγονός ιδιαίτερα αισιόδοξο.  

Οι ιθύνοντες της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Κοζάνης εκφράζουν τις θερμές τους ευχές για  καλή σχολική χρονιά,  σε γονείς,  εκπαιδευτικό προσωπικό και  μαθητές. 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.