Στο top ten του παγκόσμιου Ταεκβοντό βρίσκεται ο αθλητής της Μακεδονικής Δύναμης Κοζάνης Απόστολος Τεληκωστόγλου



Στην κορυφή των TOP TEN του παγκόσμιου Ταεκβοντό βρίσκεται ο αθλητής μας Απόστολος Τεληκωστόγλου στην κατηγορία των – 80 kg.

 Πιο συγκεκριμένα, η επίσημη βαθμολογία της παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ταεκβοντό για τον μήνα Σεπτέμβριο κατατάσσει τον αθλητή μας στην θέση νούμερο 8  στο παγκόσμιο ράνκινκ και στην θέση νούμερο 10  στο Ολυμπιακό ράνκινκ ,βάση της βαθμολογίας του. 

Ο δύο (2) φορές Αργυρός παγκόσμιος πρωταθλητής τρεις ( 3 ) φορές πέμπτος πρωταθλητής Ευρώπης ,  Χάλκινος  στους μεσογειακούς αγώνες του 2022 , και  17  φορές πρωταθλητής Ελλάδος δίνει καθημερινά τον δικό του αγώνα , έναν αγώνα που θα μπορούσε να χαρακτηριστεί άνισος σε σχέση με τους αντιπάλους των χωρών που αγωνίζεται.

Ίσως ο μοναδικός Παγκόσμιος πρωταθλητής Ολυμπιακού αθλήματος στην  χώρα,  χωρίς καμία οικονομική  χορηγία, ακόμη και εκτός του χορηγικού προγράμματος της  Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής  για τους πρωταθλητές των Ολυμπιακών αθλημάτων , κι ας έχει την μεγαλύτερη διάκριση Έλληνα αθλητή σε παγκόσμιο επίπεδο στην ιστορία του αγωνίσματος. Απλήρωτος  σαράντα( 40 ) μήνες από την αμοιβή που δικαιούτο , από την διάκριση του Αργυρού παγκόσμιου μεταλλίου.

Επόμενος βαθμολογικός σταθμός για τον κορυφαίο Έλληνα αθλητή, το 3ο κατά σειρά (GRAND PRIX  του MANTSESTER στα μέσα Οκτωβρίου, που θα τον φέρει ακόμη πιο κοντά στην απευθείας συμμετοχή του στην Ολυμπιάδα του 2024 στο Παρίσι !!! 

Το Δ.Σ του Συλλόγου και η επιστημονική ομάδα υποστήριξης του Αθλητή μας στέκεται δίπλα στον Απόστολο με κάθε τρόπο προσπαθώντας για το μεγάλο του  και μοναδικό όνειρο που δεν έχει πραγματοποιήσει έως σήμερα την συμμετοχή και γιατί όχι την διάκριση ενός ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΜΕΤΑΛΛΊΟΥ !

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.