Νότες παράδοσης γέμισε η πλατεία Αλώνια στην Κοζάνη – Δείτε το βίντεο από την δημοτική βραδιά



Πλούσια παρουσίαση χορών περιλάβανε η δημοτική βραδιά που οργάνωσε ο πολιτιστικός σύλλογος “Αλώνια” το βράδυ της Τρίτης, στην ομώνυμη πλατεία της πόλης.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με την παρουσίαση των χορευτικών τμημάτων του πολιτιστικού συλλόγου ” Κρεβατάκια” και “Μικρασιατών” Κοζάνης, με χορούς από περιοχές της δυτικής, κεντρικής Μακεδονίας και της Μικράς Ασίας. Στη συνέχεια την πίστα κατέκλυσε αρκετός κόσμος που πλαισίωσε με την παρουσία του αυτήν την εκδήλωση.

Τον ρυθμό στην βράδια έδωσε με το χαρακτηριστικό ηχόχρωμά της, η δημοτικολαϊκή ορχήστρα, “Παύλος Μελάς”.

Δείτε το βίντεο της Μερόπης Βαχτσεβάνου για το KOZANILIFE.GR:

2 σχόλια στο άρθρο “Νότες παράδοσης γέμισε η πλατεία Αλώνια στην Κοζάνη – Δείτε το βίντεο από την δημοτική βραδιά

  1. Το να γίνονται τέτοιου είδους εκδηλώσεις, που σημειωτέον δεν αρέσουν σε όλους, σε κατοικημένη περιοχή και μάλιστα σε ώρες κοινής ησυχίας είναι απλά ΝΤΡΟΠΗ! Και χαίρεστε για αυτό, να μας δείχνετε πόσο απολίτιστοι και ασεβής είστε!!! Κάποιοι έχουν μωρά, είναι κουρασμένοι και θέλουν να κοιμηθούν. Το έλαβε υπόψη του κανένας αυτό;

    1. Συμφωνώ. Για τα καταστήματα που παίζουν μουσική γίνονται σωρηδόν οι καταγγελίες. Οι σύλλογοι στο απυρόβλητο!
      Αλλά δεν είναι μόνο οι σύλλογοι, αλλά οποιοιδήποτε κατα καιρούς μέσα στο καλοκαίρι έχουν κληθεί να παίξουν ζωντανά μέσα στο κέντρο.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.