Την σύμβαση εκτέλεσης του έργου «Βελτίωση Γεωμετρικών Στοιχείων της Επαρχιακής Οδού Αιανής – Καισαρειάς» υπέγραψε ο Γ. Κασαπίδης



Την σύμβαση εκτέλεσης του έργου «Βελτίωση Γεωμετρικών Στοιχείων της Επαρχιακής Οδού Αιανής – Καισαρειάς στο τέλος της Περιφερειακής οδού Καισαρειάς», υπέγραψε ο Περιφερειάρχης, κ. Γιώργος Κασαπίδης, την Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2022.   

Αντικείμενο του παρόντος έργου είναι η εκτέλεση εργασιών συντήρησης και βελτίωσης του Επαρχιακού οδικού δικτύου της Π.Ε. Κοζάνης. Στο έργο περιλαμβάνονται εργασίες καθαρισμού και μόρφωσης τάφρων τριγωνικής διατομής ή ερεισμάτων, εργασίες κατασκευής επιχωμάτων, κατασκευή τεχνικών έργων και εργασίες οδοστρωσίας συμπεριλαμβανομένης της τελικής ασφαλτόστρωσης των οδών.

Ο συμβατικός προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται σε 50.054,67 € (με Φ.Π.Α.) και χρηματοδοτείται από πιστώσεις του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων  της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας.

Η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, συνεχίζει να υλοποιεί έργα οδικών υποδομών, με στόχο την μεγιστοποίηση της ασφάλειας των χρηστών και  την βελτίωση της προσβασιμότητας ακόμα και των πλέον απομακρυσμένων και δυσπρόσιτων περιοχών.

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Την σύμβαση εκτέλεσης του έργου «Βελτίωση Γεωμετρικών Στοιχείων της Επαρχιακής Οδού Αιανής – Καισαρειάς» υπέγραψε ο Γ. Κασαπίδης

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.