Ερείκουσα: Για πρώτη φορά νηπιαγωγείο στο ακριτικό νησί με μαθητές τα δύο παιδιά της Κοζανίτισας δασκάλας Αποστολίας Ρούση



Της Αποστολίας Ρούση:

Γράφω αυτό το κείμενο καθώς έχει συντελεστεί ένα μεγάλο, χαρούμενο και ιστορικό γεγονός εδώ στο νησάκι.

Φέτος ιδρύθηκε για πρώτη φορά νηπιαγωγείο με μαθητες τα δύο μας αγγελούδια. Σαν οικογένεια δοξάζουμε τον Θεό που μας αξίωσε αυτής της χαράς τόσο σε προσωπικό όσο και σε κοινωνικό, εκπαιδευτικό κλπ επίπεδο και ευχαριστούμε την Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση Κέρκυρας, συνολικά όλη τη Δομή της Εκπαίδευσης και όλους τους φορείς που βοήθησαν στην ίδρυσή του.

Τα παιδιά θα έχουν την ευλογία να έχουν την εκπαίδευση που λαμβάνουν τα υπόλοιπα παιδιά της ηλικίας τους και εμείς σαν σύνολο να δεχτούμε εδώ στην ακριτική Ερεικουσα μια εκπαιδευτικό με το έργο και τη δημιουργικότητα της. Προσεύχομαι στον Θεό να είναι μια σχολική χρονιά όμορφη,ήρεμη με υγεία,χαρά και αγάπη.

Με εκτίμηση,
Αποστολία Ρούση
Δασκάλα του Δημοτικού Σχολείου Ερεικουσας

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Ερείκουσα: Για πρώτη φορά νηπιαγωγείο στο ακριτικό νησί με μαθητές τα δύο παιδιά της Κοζανίτισας δασκάλας Αποστολίας Ρούση

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.