Το KOZANILIFE.GR προτείνει: Κέντρο Ξένων Γλωσσών DAVID στην Κοζάνη – 24 χρόνια χτίζει το μέλλον των μαθητών με επιτυχία



Το Κέντρο Ξένων Γλωσσών DAVID πάντα πρωτοπόρο, συνεχίζει και φέτος να παράγει έργο και να δίνει τα φώτα της αγγλικής αλλά και άλλων γλωσσών στους μαθητές της Κοζάνης. Κάτω από τη συνεχή επίβλεψη της κυρίας Ντέιβιντ Λουκίας (BA, BSc, CEELT, Med, PhDc) οι εκπαιδευόμενοι αποκτούν γερές βάσεις για να προχωρήσουν με επιτυχία στο μέλλον! Το Κέντρο Ξένων Γλωσσών DAVID αποτελεί έναν “οικογενειακό” πυρήνα που μέσα από το φιλικό περιβάλλον που διαπνέεται, προετοιμάζει τους αυριανούς πολίτες για μια επιτυχημένη επαγγελματική πορεία!

Αυτό μπορεί να το διαπιστώσει κανείς από τους πάμπολλους επιτυχημένους μαθητές στην πορεία των είκοσι τεσσάρων χρόνων λειτουργίας του Κέντρου στην Κοζάνη! Εφαρμόζοντας νέες μεθόδους που βασίζονται σε δοκιμασμένες πρακτικές πάνω στην αναπτυξιακή ψυχολογία και την σημασία της συμπεριληπτικής εκπαίδευσης (όπως η χρήση του παιχνιδοποιημένου διαδραστικού συστήματος απόκρισης SRS), το μάθημα γίνεται πιο ξεκούραστο και πιο κατανοητό από όλους τους εκπαιδευόμενους. Έτσι, ο διαδραστικός εξοπλισμός έχει πρόσθετη παιδαγωγική αξία και συνεπώς ενισχύει την καλύτερη εκμάθηση της ξένης γλώσσας. 

Το διδακτορικό της σε αυτό ακριβώς βασίζεται – συνδυάζοντας τις δύο «αγάπες» της, την Μάθηση και την Ψυχολογία – ερευνά τη χρήση παιχνιδοποίησης και της θεωρίας αυτοπροσδιορισμού για ανάπτυξη κινήτρων σε μαθητές, κάτι που λείπει από την παγκόσμια βιβλιογραφία. 

 Η Λουκία Ντέιβιντ γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Λονδίνο. Οι πρώτες της σπουδές ήταν στην Αγγλική Φιλολογία και Λογοτεχνία (ΒΑ) την οποία ανέπτυξε σε μεταπτυχιακό επίπεδο (Med). Οι  πρόσφατες σπουδές της είναι στην Ψυχολογία (BSc)μέχρι διδακτορικό επίπεδο (PhDc). Στην Ελλάδα ήρθε το 1996. Παντρεύτηκε στην Κοζάνη το 1998 με τον Μανώλη Μαρκόπουλο, γνωστό θεατρικό συγγραφέα, ηθοποιό και παρουσιαστή και την ίδια χρονιά άνοιξε το Κέντρο Ξένων Γλωσσών. Διδάσκει, επίσης, σε Πανεπιστήμιο στο Λονδίνο, είναι εισηγήτρια σε συνέδρια και σεμινάρια κι επιπλέον διατελεί σύμβουλος για πανεπιστημιακές σπουδές στη Βρετανία.

Ο συνδυασμός των σπουδών της, το εξαιρετικό προσωπικό που συμπληρώνει την ομάδα της, η σωστή επιλογή διδακτικής ύλης, ο εξοπλισμός των τάξεων, το πείσμα της για να προωθεί τους μαθητές σε πιστοποιητικά αναγνωρισμένα και το ωραίο φιλικό κλίμα στην τάξη συμβάλουν στην τεράστια επιτυχία στις εξετάσεις των μαθητών της. 

Το Κέντρο Ξένων Γλωσσών DAVID βρίσκεται στην οδό Αραπίτσης 2 και Τακιατζήδων γωνία στην Κοζάνη. Σας περιμένουμε να συζητήσουμε για όποια απορία έχετε για την εκμάθηση Αγγλικών ή άλλων ξένων γλωσσών των παιδιών σας. Τηλέφωνα επικοινωνίας: 24610 41570 ή 6948532999.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.