Ελκυστικό Combo στο Λονδίνο, ισορροπία στο Τορίνο



Γεμάτο το σημερινό κουπόνι, με Σούπερ Λιγκ, Πρέμιερ, Μπουντεσλίγκα, Serie A και όχι μόνο. Στοιχηματικά, το ενδιαφέρον μας προσελκύει η αναμέτρηση μεταξύ Άρσεναλ και Φούλαμ και το ματς ανάμεσα σε Γιουβέντους και Ρόμα.

Δες τη λίστα με τις νόμιμες στοιχηματικες

 

  1. Άρσεναλ – Φούλαμ (19:30)

 

Η Άρσεναλ είναι ξανά ανταγωνιστική και φιγουράρει μόνη πρώτη στην κορυφή της Πρέμιερ Λιγκ, μετρώντας τρεις νίκες σε ισάριθμα ματς με εξαιρετικό ποδόσφαιρο. Η «νεοφώτιστη» Φούλαμ είναι αήττητη (2-1-0) και δείχνει ότι αυτήν τη φορά επέστρεψε για να παραμείνει στην ανώτερη κατηγορία. 

➥ Στο λονδρέζικο ντέρμπι, η Άρσεναλ είναι το φαβορί, αλλά έχει απέναντί της τον γκολτζή Μίτροβιτς και το G/G είναι δελεαστικό σε συνδυασμό με την επικράτηση των γηπεδούχων. Ποντάρισμα στο combo 1 & G/G σε απόδοση 2.75.

 

  1. Γιουβέντους – Ρόμα (19:30)

 

Ο Πάουλο Ντιμπάλα επιστρέφει στο Τορίνο ως αντίπαλος, με τη Ρόμα να έχει δύο νίκες σε ισάριθμους αγώνες στη Serie A και τη Γιουβέντους να μετράει, ήδη, μία βαθμολογική απώλεια (0-0 με τη Σαμπντόρια εκτός έδρας) και ρεκόρ 1-1-0. 

➥ Η ισοπαλία δείχνει πιθανή, καθώς καμία από τις δύο ομάδες δεν θέλει να χάσει τόσο νωρίς ένα παιχνίδι υψηλής πίεσης και μεγάλο κινήτρου. Ποντάρισμα στο σημείο Χ σε απόδοση 3.30.

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις, οι αποδόσεις ενδέχεται να αλλάξουν  | 21+

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.