Νέα ανταλλαγή νέων από την GO Alive στη Σουηδία



Ο οργανισμός νεολαίας “GO Alive” αναζητά 7 άτομα,18-30 ετών, και 1 leader χωρίς ηλικιακό όριο για την ανταλλαγή νέων “My Body My Earth” στο Gothenburg της Σουηδίας, με θέμα την επιστροφή σε μια σωστή σχέση με το σώμα μας, το είναι μας, με τη γη και τους συνανθρώπους μας.

Στόχοι του προγράμματος:

-ευαισθητοποίηση σχετικά με την κλιματική αλλαγή και γνώση των αρχών της βαθιάς οικολογίας.

-ανάπτυξη ενός ορισμένου επιπέδου οικολογικής συνείδησης.

-απόκτηση καλών πρακτικών για την αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής και της ζωής με πιο βιώσιμο και ισορροπημένο τρόπο, σε ευθυγράμμιση με τις ανάγκες του οργανισμού και με τους διαθέσιμους ανανεώσιμους φυσικούς πόρους.

-επαναξιολόγηση των αξιών και του τρόπου ζωής, τόσο για τη σωματική και ψυχική υγεία, όσο και για την υγεία του πλανήτη μας.

-οικοδόμηση μιας πιο υγιούς σχέσης, τόσο με το σώμα, όσο και με τη βιόσφαιρα, βασισμένη στη σύνδεση, την ταύτιση και την επίγνωση.

-κατάρριψη των άκαμπτων διακρίσεων μεταξύ των ανθρώπων και του περιβάλλοντος και διευκόλυνση της εμπειρίας της διασύνδεσης.

-θεσμοποίηση των θεμελίων μιας συλλογικής εσωτερικής οικολογίας.

-δημιουργία δικτύου συνεργατών για την παρακολούθηση αυτού του θέματος.

-προώθηση άλλων πρωτοβουλιών E+ για την αντιμετώπιση του ζητήματος.

Πότε; 8-16 Οκτωβρίου 2022

Πού; Gothenburg, Sweden

Ανοιχτές αιτήσεις έως την Παρασκευή 02 Σεπτεμβρίου 2022, στις 23:59.

Συμπλήρωσε την αίτησή σου ΑΜΕΣΑ: https://forms.gle/PdKBP2bym3SZ3Cea9

Τα έξοδα διαμονής και διατροφής επιδοτούνται από το ευρωπαϊκό πρόγραμμα Erasmus+, στο πλαίσιο του έργου “My Body My Earth”, ενώ τα έξοδα μετακίνησης αποζημιώνονται έως το ποσό των 330,00€.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.