Διπλασιάζουν τα γκολ στην Ιταλία!



Κουπόνι… γεμάτο προκριματικά ευρωπαϊκών διοργανώσεων το σημερινό, στα οποία και θα επικεντρωθούμε. Σημειώνεται παράλληλα πως ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει απόψε εκτός έδρας τον Απόλλωνα Λεμεσού, ενώ η Εθνική μπάσκετ αναμετριέται με τη Γεωργία, στον 2ο της αγώνα στα πλαίσια του «Ακρόπολις».

Όσα πρέπει να ξέρετε για τη novibet ελλαδα

Φιορεντίνα – Τβέντε (22:00)

Γράφει ο Κωστής Μητσέας για το Foxbet

Από τη Φιορεντίνα έχουμε δείγμα από ένα επίσημο ματς και των φιλικών που έπαιξε. Κοινός παρονομαστής σε όλα τα υψηλά σκορ. Δεν είναι μικρό το δείγμα των έξι αγώνων. Δίνοντας μεγαλύτερη σημασία στα δύο τελευταία φιλικά (ήττες 2-1 από Γαλατάσαραϊ και 3-1 από την Μπέτις) και την αγχωτική νίκη 3-2 στην πρεμιέρα επί της νεοφώτιστης Κρεμονέζε παρατηρείται πως αμυντικά έχει θέματα. Εφτά γκολ δέχθηκε σε αυτή την τριάδα αγώνων, αν μη τι άλλο ανησυχητικά τα μηνύματα. Επιθετικά έχει το… κεφάλι της ήσυχο με παίκτες σαν τον Γιόβιτς.

Η Τβέντε είναι κλασική ολλανδική ομάδα. Φουλ επιθετική, με θέματα στην άμυνα. Έχει ξεκινήσει με το πόδι στο… γκάζι κι εκμεταλλευόμενη τους βατούς αντιπάλους έχει σημειώσει 4/4 νίκες σε Πρωτάθλημα και Κόνφερενς Λιγκ. Πέτυχε μίνιμουμ 3 γκολ στα 3/4 από αυτά τα ματς, ενώ η εστία της παραβιάστηκε και στις δύο αναμετρήσεις με την -όχι και μεγαθήριο- Τσουκαρίτσκι στον προηγούμενο γύρο της διοργάνωσης.

Όλες οι επιλογές με τα γκολ είναι μέσα. Στην ευχέρεια του καθενός το τι θα επιλέξει, εμένα με κέρδισε ο συνδυασμός τους.

Προγνωστικό: G/G & Over 2.5, στο 2.20.

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις, οι αποδόσεις ενδέχεται να αλλάξουν  | 21+

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.