Ηλεκτρονική και εξ’αποστάσεως εξυπηρέτηση από την Δ.Ο.Υ. Κοζάνης μέσω της εφαρμογής «Τα Αιτήματά μου» και «Τα Ραντεβού μου»



Υπενθυμίζεται στους πολίτες ότι σύμφωνα με τις ανακοινώσεις της Α.Α.Δ.Ε. από τις 9 Μαΐου 2022 η εξυπηρέτηση τους και η επικοινωνία με την Δ.Ο.Υ. Κοζάνης καθώς και τις Δ.Ο.Υ. όλης της επικράτειας πραγματοποιείται ψηφιακά, για τις διαδικασίες, που έχουν ή πρόκειται να ενταχθούν στο μέλλον στην ψηφιακή εφαρμογή, «Τα Αιτήματά μου». Έτσι, η ψηφιακή υποβολή των αιτημάτων, των εντύπων δηλώσεων προς τις ΔΟΥ και των προβλεπόμενων δικαιολογητικών για αυτές τις διαδικασίες θα γίνεται από τη συγκεκριμένη εφαρμογή στην ψηφιακή πύλη myAADE (myaade.gov.gr).

 

Η πλατφόρμα των Αιτημάτων:

 Καθοδηγεί τον φορολογούμενο, ώστε να υποβάλει αίτημα για περισσότερες από 250 διαδικασίες,

 Περιγράφει τα απαιτούμενα δικαιολογητικά και αποδίδει αυτόματα αριθμό πρωτοκόλλου,

 Ενημερώνει με email για την πορεία εξέλιξης του αιτήματος,

 Ο φορολογούμενος ή ο εκπρόσωπός του λαμβάνει την απάντηση της Υπηρεσίας στην προσωπική του θυρίδα, εντός της πλατφόρμας. Στην πλατφόρμα «Τα Ραντεβού μου», οι φορολογούμενοι και οι εκπρόσωποι τους έχουν τη δυνατότητα να προγραμματίζουν ψηφιακά τα ραντεβού για τις υποθέσεις, που τους αφορούν και δεν έχουν ενταχθεί για εξυπηρέτηση στην ψηφιακή εφαρμογή, «Τα Αιτήματά μου».

 

Η είσοδος των πολιτών στην Υπηρεσία για την εξυπηρέτηση σε θέματα τα οποία εντάσσονται στην εφαρμογή «Τα Αιτήματα μου» θα πραγματοποιείται σε εξαιρετικές περιπτώσεις και μετά την ολοκλήρωση της εξυπηρέτησης των ηλεκτρονικά υποβληθέντων και χρονικά προηγηθέντων αιτημάτων βάσει του ηλεκτρονικού αυτόματου αριθμο

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.