Μεγάλη επιχείρηση της Αστυνομίας για τον εντοπισμό άντρα που τράπηκε σε φυγή στην Εγνατία Οδό – Πάνω από 300 κιλά χασίς στο αυτοκίνητό του



Συνεχίζονται οι έρευνες  για τον εντοπισμό άγνωστου άνδρα από την αστυνομία που τράπηκε σε φυγή στη θέα των αστυνομικών, το μεσημέρι της Κυριακής 7 Αυγούστου στην Εγνατία Οδό.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με τις πληροφορίες του KOZANILIFE.GR, άνδρας αγνώστων λοιπών στοιχείων την ώρα που κινούνταν στην Εγνατία Οδό, στο ύψος των διοδίων της Σιάτιστας, φαίνεται να εγκατέλειψε το όχημα του και τράπηκε σε φυγή στη θέα της Αστυνομίας.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, το όχημα που επέβαινε ο άγνωστος άνδρας είναι τύπου βαν και το εγκατέλειψε στο μέσο της Εγνατίας όταν παραβρέθηκε στο σημείο  περιπολικό της Τροχαίας, προκειμένου να συνδράμει στο περιστατικό, αφού το όχημα είχε ακινητοποιηθεί, πιθανόν από βλάβη.

Η Τροχαία βρέθηκε στο σημείο προκειμένου να πραγματοποιήσει τον τυπικό έλεγχο που διενεργεί σε  κάθε διερχόμενο οδηγό. Ο δράστης στη θέα της αστυνομίας τράπηκε σε φυγή πηδώντας από το στηθαίο της Εγνατίας και κατευθύνθηκε προς την αγροτική περιοχή.

Από το μεσημέρι της Κυριακής άνδρες της ασφάλειας, της ΟΠΚΕ αλλά και της ομάδας ΔΙΑΣ, χτένισαν κυριολεκτικά  την περιοχή για τον εντοπισμό του άγνωστου άνδρα, ενώ οι έρευνες συνεχίστηκαν και κατά τη διάρκεια της νύχτας, χωρίς όμως αποτέλεσμα μέχρι στιγμής.

Στο αυτοκίνητο του άγνωστου άνδρα βρέθηκε μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών ουσιών (ινδική κάνναβη) που φαίνεται να ξεπερνά τα 300 κιλά. Έρευνα γιατί συμβάν διεξάγει η ασφάλεια Κοζάνης, ενώ συνδράμουν και άλλες υπηρεσίες για τον εντοπισμό του άγνωστου άνδρα.

Σύμφωνα τις πρώτες πληροφορίες, κάνουν λόγο ότι τα επίσημα στοιχεία του  οχήματος , φαίνεται να ανήκουν σε κάτοικο των Ιωαννίνων.

Οι έρευνες για τον εντοπισμό του άγνωστου άνδρα θα συνεχιστούν και εντός της ημέρας, ενώ για τον εντοπισμό του χρησιμοποιούνται και τεχνικά μέσα, όπως κάμερες και σκύλος της Ελληνικής Αστυνομίας.

Αργυρώ Ζιάμπα για το KOZANILIFE.GR

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.