Λάζαρος Μαλούτας για τους αγρότες του Δρεπάνου: «Υπερασπιζόμαστε πάντα το κοινό συμφέρον χωρίς λαϊκισμούς»



Η διαχείριση της ακίνητης περιουσίας του Δήμου,  καθώς και όλων των υποθέσεών του, γίνεται με δημόσιες διαδικασίες μετά από αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου, οι οποίες λαμβάνονται σε δημόσιες συνεδριάσεις των αρμόδιων οργάνων.

Οι παραγωγοί του Δρεπάνου το γνωρίζουν αυτό πάρα πολύ καλά, διότι με αυτόν ακριβώς τον τρόπο μίσθωναν τις καλλιεργούμενες εκτάσεις.

Όταν λοιπόν το αίτημα  μίσθωσης έκτασης για εγκατάσταση υδροπονικής μονάδας 200 στρεμμάτων, θα είναι ώριμο για λήψη απόφασης, θα εισαχθεί ως θέμα στο Δημοτικό Συμβούλιο. Έκεί κάθε ενδιαφερόμενος θα είναι καλοδεχούμενος να εκφράσει την άποψή του, σε αντίθεση με τις συμπεριφορές ορισμένων,  που εμπόδισαν προ μηνών τη διενέργεια ενημερωτικής συζήτησης στο Δημοτικό Σχολείο Δρεπάνου.

Είναι  αυτονόητο και γνωστό σε όλους, ότι μέριμνά μας πάντοτε αποτελεί το κοινό καλό. 

Υπερασπιζόμαστε πάντα το κοινό συμφέρον χωρίς λαϊκισμούς και μακριά από  πρακτικές που υιοθετούν, όσοι προκειμένου να γίνουν αρεστοί  λένε στον καθένα αυτά που θέλει να ακούσει. 

Λάζαρος Μαλούτας, 

Δήμαρχος Κοζάνης

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.