Έφυγε από τη ζωή ο πρώην Δήμαρχος Νεστορίου Πασχάλη Γκέτσιου – Συλλυπητήρια μηνύματα

Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Δυτικής Μακεδονίας εκφράζουν τη μεγάλη τους θλίψη για τον αδόκητο χαμό ενός ανθρώπου της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, του πρώην Δημάρχου Νεστορίου Πασχάλη Γκέτσιου.

Ο Πασχάλης Γκέτσιος υπήρξε μία ιδιαίτερη και ξεχωριστή προσωπικότητα. Υπηρέτησε επί σειρά ετών την Τοπική Αυτοδιοίκηση, αγωνίστηκε με μεγάλο πάθος για τα προβλήματα του τόπου, εκφράζοντας σε κάθε ευκαιρία την  ανησυχία του για το μέλλον της περιοχής.

Διακρίθηκε για  το ήθος και την εντιμότητά του. Υπηρέτησε την Αυτοδιοίκηση με συνέπεια, υπευθυνότητα και κοινωνική ευαισθησία. 

Εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του. 

Καλό ταξίδι Δήμαρχε. Θα σε θυμόμαστε πάντα.

Ο Πρόεδρος της ΠΕΔ Δυτικής Μακεδονίας

Γιώργος Δασταμάνης

Δήμαρχος Γρεβενών


Συλλυπητήριο μήνυμα του Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Γιώργου Κασαπίδη για το θάνατο του Πασχάλη Γκέτσιου

Εκφράζω την βαθιά μου θλίψη για τον θάνατο του Πασχάλη Γκέτσιου. Ο  Πασχάλης Γκέτσιος τίμησε την  επιστήμη του και την αυτοδιοίκηση. Υπηρέτησε τον πρώτο και δεύτερο βαθμό της τοπικής  αυτοδιοίκησης για  πολλά χρόνια, με σθένος και αποφασιστικότητα.  Μετέτρεψε σε σκοπό ζωής την προσφορά στην κοινωνία και στον τόπο του. Υπήρξε ξεχωριστή προσωπικότητα, αγωνιστής, οικογενειάρχης. Πορεύτηκε στη ζωή του με ήθος και τιμιότητα. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του.


Συλλυπητήριο μήνυμα της Προέδρου του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Μακεδονίας για τον θάνατο του Πασχάλη Γκέτσιου

Με ιδιαίτερη λύπη πληροφορηθήκαμε τον θάνατο του συμπατριώτη μας, Πασχάλη Γκέτσιο.

Ιδιαίτερα γνωστός στην τοπική μας κοινωνία, ως ένας ανθρωπιστής Οδοντίατρος, αλλά και ως ένας έντιμος και αδέκαστος υπηρέτης της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, από τη θέση του Αντινομάρχη της Ν.Α. Καστοριάς και ως Δήμαρχος της αγαπημένης του γενέτειρας του Νεστορίου. 

Κυρίως όμως ο Πασχάλης Γκέτσιος ήταν ένας συμπολίτης μας αγαπητός σε όλους, προσιτός και ευχάριστος ως άνθρωπος, με ευθύτητα χαρακτήρα και χωρίς υστεροβουλία.

Ως Πρόεδρος, αλλά και εκ μέρους όλων των συναδέλφων μου, Περιφερειακών Συμβούλων της Δυτικής Μακεδονίας, εκφράζω τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην σύζυγό του Κική, στον αδελφό του Ζήση και όλους τους οικείους του.

Η Πρόεδρος του Π.Σ. Δυτικής Μακεδονίας

Καλλιόπη Κυριακίδου


Παρασκευή Βρυζίδου: Αποχαιρετούμε τον Πασχάλη Γκέτσιο

Με βαθιά θλίψη αποχαιρετούμε τον Πασχάλη Γκέτσιο, ένα καλό φίλο, συνοδοιπόρο στην αυτοδιοίκηση και στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΕΔ 2014 – 2019, με Πρόεδρο τον Γιάννη Βοσκόπουλο, όπου η συμβολή του στην καλή συνεργασία, στη διεκδίκηση και στην επίλυση των προβλημάτων, ήταν καθοριστική.

Θα μας λείψει η ειλικρινής φιλία του, η προσφορά του, άνευ όρων και η καλοσύνη του.

Σε αποχαιρετούμε Πασχάλη

Ο τ. Πρόεδρος, η τ. Αντιπρόεδρος και τ. μέλη Δ.Σ. της ΠΕΔ

Γιάννης Βοσκόπουλος, Παρασκευή Βρυζίδου

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.