31χρονος πατέρας ενός παιδιού από την Πτολεμαΐδα σκοτώθηκε σε τροχαίο από τουρίστα στη Σαντορίνη



Πατέρας ενός μωρού, ενός έτους, είναι ο 31χρονος που έχασε τη ζωή του στην άσφαλτο, μετά από σύγκρουση της μοτοσικλέτας του με όχημα τύπου buggy στην επαρχιακή οδό Φηρών-Πύργου στη Σαντορίνη.

Ο άτυχος άντρας είχε καταγωγή από την Πτολεμαΐδα και τα τελευταία δύο χρόνια ζούσε μόνιμα στη Σαντορίνη, καθώς εργαζόταν σε ιδιωτική εταιρεία καθαριότητας. Στη μηχανή ήταν οδηγός ο ίδιος και συνεπιβάτης ένας 19χρονος.

Η μοτοσικλέτα συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με όχημα τύπου buggy, στο οποίο επέβαιναν δύο τουρίστες. Ένας Ιρλανδός και ένας Άγγλος.

Η σύγκρουση ήταν σφοδρή και είχε ως τραγικό αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 31χρονου οδηγού της μοτοσικλέτας. Ο 19χρονος συνεπιβάτης τραυματίστηκε ελαφρά.

Οι αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες στον Ιρλανδό οδηγό του οχήματος τύπου buggy, ο οποίος κατηγορείται για ανθρωποκτονία από αμέλεια και πρόκληση σωματικών βλαβών από αμέλεια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ιρλανδός είχε άδεια οδήγησης.

Από το newsbomb.gr

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.