Συνάντηση της Πρωτοβουλίας Πολιτών Πτολεμαΐδας με τον Δήμαρχο Εορδαίας – Τι συζητήθηκε



Χθες το πρωί στο γραφείο του Δημάρχου Εορδαίας έγινε προγραμματισμένη συνάντηση της «ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ» με τον Δήμαρχο Π. Πλακεντά.

Το θέμα κυρίως της συνάντησης ήταν η προ λίγων ημερών (στις 26-07-2022) συνάντηση του κ. Β. Σωτηρόπουλου με τον Διευθυντή Στρατηγικού Σχεδιασμού και Ανάπτυξης του ΟΣΕ, κ. Μουρουδέλη.

Αναλύθηκαν όλα τα σημεία που τέθηκαν στο τραπέζι της συνάντησης με τον κ. Μουρουδέλη.

Επειδή τα στοιχεία που απεστάλησαν από τον εκπρόσωπο της «ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ», π.χ. (χάρτες μελέτες κτλ) προς τα μέλη του Συντονιστικού Οργάνου της «ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ», ήταν μέχρι σήμερα άγνωστα και στην «ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ» αλλά και στον Δήμαρχο, αποφασίστηκε να σταλούν επιστολές του Δημάρχου σε επιτελικά πρόσωπα στον ΟΣΕ αλλά σε υπουργεία και στον περιφερειάρχη κ. Κασαπίδη.

Υπήρξε απόλυτη συνεργασία του Δημάρχου με τα μέλη του Συντονιστικού Οργάνου, και επειδή υπάρχουν κάποια ζητήματα του Δήμου Εορδαίας που αναγκάζουν τον Δήμαρχο να μεταβεί στην Αθήνα, κάποιες επιστολές ενδεχομένως να δοθούν απ’ ευθείας στους παραλήπτες αυτών των επιστολών.

Λόγω της μεγάλης σημασίας αυτών των επιστολών δεν θα δώσουμε περισσότερες λεπτομέρειες.

Ίσως αυτό γίνει σε άλλο χρόνο όταν κριθεί ότι δεν θα επηρεάσει δυσμενώς τις συντονισμένες επίσης κινήσεις που αποφασίσαμε από κοινού με τον Δήμαρχο.

Η κοινωνία της Πτολεμαΐδας / Εορδαίας να ξέρει ότι σιγά – σιγά αρχίζει να γίνεται πλέον φανερή η «μεροληπτική» / «συνωμοτική» δράση κάποιων παραγόντων, κυρίως θεσμικών σε τοπικό αλλά και σε κεντρικό περίγυρο, όπως και η παντελής απουσία του τόσο σοβαρού θέματος που είναι η Χάραξη της Νέας Διακρατικής Σιδηροδρομικής Γραμμής «Αλβανίας – Θεσσαλονίκης μέσω Καστοριάς – Πτολεμαΐδας – Βέροιας», τοπικού εντύπου από τις στήλες του, που σκανδαλωδώς δεν έχει αναφέρει ΤΙΠΟΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ!!!!

ΤΟ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟ ΟΡΓΑΝΟ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ / ΕΟΡΔΑΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.