Συγχαρητήρια σχολείων της Π.Ε. Κοζάνης για τους επιτυχόντες στις Πανελλαδικές 2022

Συγχαρητήριο μήνυμα του Διευθυντή του 4ου Γενικού Λυκείου Κοζάνης για τις επιτυχίες των τελειόφοιτων και απόφοιτων μαθητών του Σχολείου στις Πανελλαδικές Εξετάσεις

Ο Διευθυντής του 4ου Γενικού Λυκείου Κοζάνης κ. Γιαννακόπουλος Χαράλαμπος και ο Σύλλογος Διδασκόντων του Σχολείου συγχαίρουμε τους μαθητές και τις μαθήτριες της Γ΄ Τάξης, αλλά και τους απόφοιτους για την προσπάθεια που κατέβαλλαν καθ’ όλη τη διάρκεια της προετοιμασίας τους για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις. Παρά τις αντίξοες συνθήκες της εποχής μας και τις ιδιαίτερες απαιτήσεις των Εξετάσεων, οι επιδόσεις τους υπήρξαν εξαιρετικές.

Κατάφεραν να συγκεντρώσουν μεγάλο αριθμό μορίων με αποτέλεσμα να έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν υψηλόβαθμες σχολές, πραγματοποιώντας με αυτόν τον τρόπο τα όνειρά τους.

Για όσους μαθητές μας δεν κατάφεραν να φτάσουν στον στόχο τους, ας μη σταθεί αυτό τροχοπέδη για τη μετέπειτα ζωή τους, αλλά αντίθετα να αποτελέσει κίνητρο για νέες προσπάθειες.

Ακόμη, αξίζουν συγχαρητήρια και στους γονείς των μαθητών μας για την υπομονή, στήριξη και ενθάρρυνση των παιδιών τους στον δύσκολο αγώνα τους. Είμαστε σίγουροι ότι την ίδια ψυχική δύναμη και αντοχή θα επιδείξουν σε κάθε βήμα της ζωής τους.

Σας ευχόμαστε να αδράξετε κάθε ευκαιρία που θα παρουσιαστεί στη ζωή σας χωρίς να χάσετε τη ζωντάνια και τον αυθορμητισμό των νεανικών σας χρόνων.

Θερμά συγχαρητήρια και καλή σταδιοδρομία!


Το Μουσικό Σχολείο Σιάτιστας «Κωνσταντίνος & Ελένη Παπανικολάου» συγχαίρει θερμά τους μαθητές του για την εισαγωγή τους στις σχολές της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης και στα ΔΙΕΚ. Τους εύχεται να έχουν υγεία και να ξεκινήσουν το νέο κεφάλαιο της ζωής τους, τη φοιτητική τους ζωή, με θάρρος και αισιοδοξία. Επιπλέον να αξιοποιούν τα σημαντικά εφόδια που τους έδωσε η διδασκαλία της μουσικής, την υπομονή και την επιμονή ώστε να επιτυγχάνουν το αποτέλεσμα που επιθυμούν. Ο Διευθυντής και οι καθηγητές θα τους θυμούνται πάντα με αγάπη και θα είναι στη διάθεσή τους για ο,τιδήποτε χρειαστούν.

Οι σχολές στις οποίες εισάγονται είναι οι παρακάτω:

Σχολή Επιτυχίας Ίδρυμα
ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΗΣ (ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ) ΠΑΝ. ΜΑΚ.
ΝΟΜΙΚΗΣ (ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ) ΑΠΘ
ΜΟΥΣΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ (ΑΡΤΑ) ΠΑΝ. ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ (ΚΟΜΟΤΗΝΗ) ΔΠΘ
ΜΟΥΣΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ (ΚΕΡΚΥΡΑ) ΙΟΝΙΟ ΠΑΝ/ΜΙΟ
ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ (ΚΟΖΑΝΗ) ΠΑΝ. ΔΥΤ. ΜΑΚ.
ΜΟΥΣΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ (ΑΡΤΑ) ΠΑΝ. ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ (ΚΑΛΑΜΑΤΑ) ΠΑΝ. ΠΕΛ/ΝΗΣΟΥ
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ (ΚΟΜΟΤΗΝΗ) ΔΠΘ
ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ (ΤΡΙΚΑΛΑ) ΠΑΝ. ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ
ΘΕΑΤΡΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ (ΝΑΥΠΛΙΟ) ΠΑΝ. ΠΕΛ/ΝΗΣΟΥ
ΜΟΥΣΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ (ΑΡΤΑ) ΠΑΝ. ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
ΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΙΑΣ (ΑΘΗΝΑ) – ΠΑΝΤΕΙΟ ΠΑΝΤΕΙΟ

 

Δ. Ι.Ε.Κ. ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ
Δ.Ι.Ε.Κ. ΚΟΖΑΝΗΣ  ΒΟΗΘΟΣ ΙΑΤΡΙΚΩΝ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΩΝ
Δ.Ι.Ε.Κ. ΠΑΤΡΑΣ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΨΗΦΙΑΚΟΥ

ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ ΣΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ (ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΗ)

Δ.Ι.Ε.Κ. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ  ΒΟΗΘΟΣ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟΥ 
Δ.Ι.Ε.Κ. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ  ΒΟΗΘΟΣ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟΥ 
Δ.Ι.Ε.Κ. ΠΕΙΡΑΙΑ  ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΑΡΤΟΠΟΙΟΣ
Δ.Ι.Ε.Κ. ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ  ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ

ΟΔΗΓΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΚΑΙ ΜΟΤΟΣΙΚΛΕΤΩΝ

Δ.Ι.Ε.Κ. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ  ΒΟΗΘΟΣ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟΥ 

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.