Χαλκιδική: Τροχαίο με έναν νεκρό και εφτά τραυματίες – Αυτοκίνητο συγκρούστηκε με mini bus



Τη ζωή του έχασε ένας 27χρονος όταν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε συγκρούστηκε με mini bus στην επαρχιακή οδό Νέων Μουδανιών – Παλιουρίου, στη Χαλκιδική.

Το τροχαίο σημειώθηκε στις 7.30 το πρωί της Πέμπτης στο 25ο χιλιόμετρο της Επαρχιακής Οδού Μουδανιών- Παλιουρίου της Χαλκιδικής. Αυτοκίνητο που οδηγούσε 32χρονος Έλληνας και επέβαινε 27χρονος κινούταν από τα Μουδανιά προς Παλιούρι, όταν συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με όχημα που κινούταν από το Παλιούρι προς Μουδανιά, και στο οποίο επέβαιναν έξι Πολωνοί, με οδηγό έναν 44χρονο.

Από τη σφοδρή σύγκρουση τραυματίστηκε θανάσιμα ο 27χρονος επιβάτης του πρώτου οχήματος και σοβαρά τραυματισμένος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Πολυγύρου ο 32χρονος οδηγός. Οι επιβαίνοντες στο δεύτερο όχημα μεταφέρθηκαν στο κέντρο υγείας Κασσάνδρας για ιατρική εκτίμηση.

Προανάκριση για τις συνθήκες υπό τις οποίες συνέβη το τροχαίο διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Μουδανιών, ενώ έγινε διενέργεια πραγματογνωμοσύνης για τα αίτια του δυστυχήματος και παραγγέλθηκε νεκροψία- νεκροτομή στον 27χρονο επιβάτη, που έχασε τη ζωή του.

Από το newsit.gr

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.