Λίβερπουλ – Σίτι: Πρώτη μάχη της σεζόν στο Λέστερ



Είναι οι κορυφαίες ομάδες στην Αγγλία την τελευταία πενταετία. Κατά πολλούς είναι και οι κορυφαίες ομάδες στον κόσμο, αν και η πρωταθλήτρια Ευρώπης Ρεάλ Μαδρίτης λογικά θα διαφωνεί. Η Κυπελλούχος Λίβερπουλ και η Πρωταθλήτρια Μάντσεστερ Σίτι έρχονται αντιμέτωπες στο Community Shield.

Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Σίτι θα διεκδικήσουν τον πρώτο τίτλο της σεζόν το Σάββατο 30 Ιουλίου (19:00), όμως όχι στο «Γουέμπλεϊ» ως είθισται, αφού μία μέρα αργότερα στο θρυλικό λονδρέζικο γήπεδο διεξάγεται ο τελικός του Euro γυναικών, ανάμεσα στην Αγγλία και τη Γερμανία. Πάνε 51 χρόνια από τότε που το Community Shield παίχτηκε στο Λέστερ, όταν η τοπική ομάδα κέρδισε τη Λίβερπουλ 1-0.

Έτσι θα είναι στο King Power του Λέστερ που θα δούμε τη νέα Μάντσεστερ Σίτι, με τον Έρλινγκ Χάλαντ στην επίθεση, και τη νέα Λίβερπουλ, με Νούνιες αντί Μανέ.

Οι αποδόσεις είναι σχετικά μοιρασμένες. Η Μάντσεστερ Σίτι προσφέρεται στο 2.40 και η Λίβερπουλ στο 2.85. Η ισοπαλία (που οδηγεί απευθείας στα πέναλτι) βρίσκεται στο 3.60.

ΑΓΩΝΕΣ: Τα τελευταία ματς μεταξύ των δύο ομάδων έχουν πολλά γκολ και θέαμα. Στα έξι από τα τελευταία επτά έχουν μπει τουλάχιστον 4 γκολ, ενώ στα οκτώ από τα τελευταία εννιά έχουν σκοράρει και οι δύο ομάδες.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.