Συγχαρητήριες επιστολές για την ανάληψη της προεδρίας του ΟΠΕΚΕΠΕ από τον Βαγγέλη Σημανδράκο

Εκφράζουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια στον κ. Βαγγέλη Σημανδράκο, πρώην πρόεδρο του ΓΕΩΤ.Ε.Ε./Π.Δ.Μ., για την ανάληψη της προεδρίας στη νέα διοίκηση του Οργανισμού Πληρωμών και Ελέγχου Κοινοτικών Ενισχύσεων Προσανατολισμού και Εγγυήσεων (ΟΠΕΚΕΠΕ).

Του ευχόμαστε καλή και δημιουργική θητεία καθώς και κάθε επιτυχία στο δύσκολο έργο που έχει να επιτελέσει.

Το Παράρτημα Δυτικής Μακεδονίας του Γεωτεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας θα σταθεί αρωγός και συμπαραστάτης σε κάθε προσπάθεια που θα στοχεύει στην ανάπτυξη του πρωτογενή τομέα της χώρας και στην ευημερία του αγροτικού πληθυσμού.

Για τη Δ.Ε. ΓΕΩΤ.Ε.Ε. / Π.Δ.Μ.
Ο Πρόεδρος
Θεόδωρος Γ. Σιόγκας

Συγχαρητήρια επιστολή του Αντιπεριφερειάρχη Αγροτικής Ανάπτυξης Λάμπρου Χατζηζήση προς τον νέο πρόεδρο του ΟΠΕΚΕΠΕ κ. Σημανδράκο Ευάγγελο.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης Χατζηζήζησης Λάμπρος απευθύνει τα θερμά συγχαρητήρια του στον κ. Σημανδράκο Ευάγγελο για την ανάληψη των καθηκόντων του ως πρόεδρος του ΟΠΕΚΕΠΕ.

Θερμές ευχές για μια επιτυχημένη πορεία με δύναμη και υγεία.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης
Δρ. Λάμπρος Χατζηζήσης

Το Σωματείο εργαζομένων στην ΑΝΚΟ εκφράζει στο μέλος του και νέο Πρόεδρο του ΟΠΕΚΕΠΕ, Βαγγέλη Σημανδράκο, τα θερμά συγχαρητήρια και του εύχεται μόνον επιτυχίες στο έργο του.

Είμαστε υπερήφανοι που ένας δικός μας άνθρωπος θα κοσμεί την κεφαλή ενός πολύ σημαντικού Οργανισμού, αυτού του ΟΠΕΚΕΠΕ.

Μία ακόμη απόδειξη για τον πλούτο που διαθέτει η Δυτική Μακεδονία.

Το Γραφείο Τύπου του Σωματείου Εργαζομένων στην ΑΝΚΟ Α.Ε.

Η Διοίκηση και η Διεύθυνση της ΑΝΚΟ Δυτικής Μακεδονίας – Αναπτυξιακός Οργανισμός Τοπικής Αυτοδιοίκησης, εκφράζει τα θερμά της συγχαρητήρια στο στέλεχος της Ευάγγελο Σημανδράκο, Γεωπόνο – Μελετητή, για την ανάληψη της Προεδρίας του ΟΠΕΚΕΠΕ και ιδιαίτερα σε μία κρίσιμη περίοδο για την χώρα, όσο και για την Δυτική Μακεδονία.

Του ευχόμαστε δημιουργική και παραγωγική θητεία καθώς και επιτυχίες στο δύσκολο έργο που έχει να φέρει σε πέρας.

Το Γραφείο Τύπου της ΑΝΚΟ Δυτικής Μακεδονίας

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.