Προκρίνεται ο Βαγγέλης Σημανδράκος για πρόεδρος του ΟΠΕΚΕΠΕ – Δείτε το βιογραφικό του

Οι τελευταίες πληροφορίες θέλουν τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης, Γιώργο Γεωργαντά να ανακοινώνει την τοποθέτηση Σημανδράκου στον Οργανισμό Πληρωμών, μετά από μια μακρόχρονη και εξαντλητική διαδικασία αξιολόγησης των διεκδικητών της συγκεκριμένης θέσης.

Βάσει νόμου, η θητεία του σημερινού προέδρου, Δημήτρη Μελά, θεωρείται αυτομάτως λήξασα με την ανακήρυξη – ανακοίνωση του νέου Προέδρου. Την ίδια στιγμή, όπως συμβαίνει σ’ αυτές τις περιπτώσεις, είναι φυσικό επόμενο να επαναξετασθούν οι πράξεις – απόφασεις στι οποίες έχει προβεί η παρούσα διοίκηση τις τελευταίες ημέρες της θητείας της και ειδικά η προκήρυξη θέσεων για διευθυντές και τμηματάρχες του Οργανισμού.

Βιογραφικό: Ευάγγελος Σημανδράκος

Γεννήθηκε το 1974 στα Γρεβενά και μεγάλωσε στην Εράτυρα Κοζάνης.

Είναι παντρεμένος και πατέρας δυο παιδιών. Σπουδές: – Απόφοιτος της Γεωπονικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. – Μεταπτυχιακό στον Περιβαλλοντικό Σχεδιασμό Πόλεων και Κτιρίων. Ξένες γλώσσες: Αγγλικά

Επαγγελματικές / Πολιτικές / Κοινωνικές δραστηριότητες: Στέλεχος της Αναπτυξιακής Δυτικής Μακεδονίας Α.Ε. (ΑΝΚΟ). Απασχολήθηκε στο Τμήμα Ανάπτυξης της Υπαίθρου, με αντικείμενο την υλοποίηση της Κοινοτικής Πρωτοβουλίας LEADER+ (έλεγχο, παρακολούθηση και επίβλεψη), ενώ ασχολήθηκε και με την αξιολόγηση των επενδυτικών σχεδίων του ΟΠΑΑΧ του ΕΠΑΑΥ και του ΟΠΑΑΧ του ΠΕΠ, σε επίπεδο Δυτικής Μακεδονίας. Συμμετείχε στην εκπόνηση Επιχειρηματικών Σχεδίων Δράσης για Δήμους του Νομού Κοζάνης, στην εκπόνηση οικονομοτεχνικών μελετών, γεωτεχνικών μελετών, αρδευτικών μελετών και περιβαλλοντικών μελετών.

Ασχολήθηκε επίσης με την καλλιέργεια και διαχείριση ενεργειακών φυτών για την παραγωγή και χρήση βιομάζας.

Ως ελεύθερος επαγγελματίας, ασχολήθηκε με την εκπόνηση μελετών για την υλοποίηση επενδυτικών σχεδίων, γεωργο-οικονομοτεχνικών μελετών, καθώς και με τη σύνταξη φακέλων υποψηφιότητας νέων αγροτών, σχεδίων βελτίωσης, αναπτυξιακού νόμου κ.λ.π. Παράλληλα, ως εκπαιδευτής πιστοποιημένος από το Ε.ΚΕ.ΠΙΣ., συμμετέχει σε σεμινάρια που υλοποιούνται στην περιοχή του Νομού Κοζάνης και αφορούν αγροτικά θέματα. Μέλος του Γεωπονικού Συλλόγου Ν. Κοζάνης. Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Εράτυρας (2001-2004). Εκλεγμένο μέλος στο Διοικητικό Συμβούλιο του Γεωτεχνικού Επιμελητηρίου παράρτημα Δυτικής Μακεδονίας (2008-2011).

Πρόεδρος Γεωτεχνικού Επιμελητηρίου Δυτικής Μακεδονίας/Παράρτημα Δυτικής Μακεδονίας (2011 μέχρι 2014). Περιφερειακός σύμβουλος Δυτικής Μακεδονίας (2011 μέχρι 2014) Μέλος της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας (2011-2012).

Μέλος της επιτροπής Περιβάλλοντος, Χωρικού Σχεδιασμού και Ανάπτυξης της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας (2011 μέχρι 2014).

Από το agronews.gr

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.