Συγχαρητήριο μήνυμα του Δημάρχου Εορδαίας στην αθλήτρια του ΠΑΟΚ Βασιλική Χαϊτίδου από την Πτολεμαΐδα για την πρώτη θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου Γυναικών

Εκφράζουμε τα πιο θερμά μας συγχαρητήρια στην αθλήτρια του ΠΑΟΚ Βασιλική Χαϊτίδου η οποία, στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου Γυναικών που διεξήχθη στο Καυτανζόγλειο Στάδιο Θεσσαλονίκης, κατέκτησε την πρώτη θέση στο αγώνισμα του άλματος εις μήκος.

Αυτή η επιτυχία της συγκεκριμένης αθλήτριας αποτέλεσε το επιστέγασμα μιας σεζόν γεμάτης από επιτυχίες, αφού κατά τη διάρκειά της ήρθε η πρωτιά τον περασμένο Μάρτιο στους Βαλκανικούς αγώνες της Κωνσταντινούπολης και η 6η θέση στους Μεσογειακούς αγώνες στην Αλγερία. Το χρυσό μετάλλιο σε Εθνικό επίπεδο αποτελεί λοιπόν την απτή απόδειξη, ότι η Βασιλική είναι σήμερα η κορυφαία αθλήτρια της χώρας στο αγώνισμά της.

Η Βασιλική Χαϊτίδου από την Πτολεμαΐδα με αποφασιστικότητα, μεθοδική δουλειά και προσήλωση στους στόχους της, έκανε χαρούμενους εκτός από τους προπονητές και τους γονείς της, ολόκληρη την Εορδαία, η οποία αισθάνεται υπερήφανη γιατί έχει δώσει στην Ελλάδα μία πολύ σημαντική αθλήτρια Στίβου σε διεθνές επίπεδο.

Ευχόμαστε η συμπατριώτισσα μας να συνεχίσει την σκληρή δουλειά που θα της εξασφαλίσει και μελλοντικά επιτυχίες, έτσι ώστε να καθιερωθεί ως πρότυπο για όλους τους αθλητές της περιοχής μας.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.