Επίσκεψη κλιμακίου του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής στην Λαϊκή Αγορά της Πτολεμαΐδας

Το πρωί της Τετάρτης 13 Ιουλίου, στο πλαίσιο δράσης για την αντιμετώπιση της ακρίβειας, κλιμάκιο του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής  επισκέφθηκε τη λαϊκή αγορά Πτολεμαΐδας. 

    Παραγωγοί και καταναλωτές, άνθρωποι της Εορδαίας, μίλησαν με αγωνία για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν ως απόρροια των κυβερνητικών πολιτικών, ενώ άκουσαν με ενδιαφέρον τις προτάσεις του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής για την αντιμετώπιση της ακρίβειας. 

   Στην συνέχεια έλαβε χώρα συνάντηση με τον Πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Εορδαίας και συζητήθηκαν οι δυσκολίες που βιώνει ο επιχειρηματικός κόσμος της περιοχής.

    Οι πολιτικές της Κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας, έχουν φέρει τους εμπόρους και καταναλωτές σε σημείο μηδέν. Το ΠΑΣΟΚ Κίνημα Αλλαγής μιλά μέσα από την Κοινωνία για την Κοινωνία. Με ρεαλιστικές προτάσεις δίνει λύσεις ώστε να αντιμετωπιστεί η κρίση.

Οι προτάσεις μας είναι: 

  • Μείωση του ειδικού φόρου κατανάλωσης 
  • Αύξηση του κατώτατου μισθού στα 751 ευρώ
  • Μείωση 2% των ασφαλιστικών εισφορών στις επιχειρήσεις για το 2022 
  • Μείωση ΦΠΑ στο 6% στα βασικά αγαθά και είδη διατροφής, όπως προτείνει και η Ευρωπαϊκή ένωση Εντατικούς ελέγχους στην αγορά για την πάταξη της αισχροκέρδειας Νέο ΕΚΑΣ για 350.000 χαμηλοσυνταξιούχους 
  • Ρύθμιση 120 δόσεων για οφειλές σε Εφορία και ΕΦΚΑ, με κίνητρα για όσους είναι συνεπείς 
  • Ρύθμιση ως 240 δόσεις για χρέη που συσσωρεύτηκαν από τους υπέρογκους λογαριασμούς ρεύματος. Ένα στα τρία νοικοκυριά στην Ελλάδα δυσκολεύεται να τα βγάλει πέρα. 

Το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής είναι εδώ για να αφουγκραστεί τα προβλήματα των πολιτών, να προτείνει ρεαλιστικές λύσεις για να έρθει η κοινωνία ξανά στο προσκήνιο!

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.