Ολοκληρώθηκε το Line Up του 42ου River Party – Το μεγαλύτερο μουσικό-κατασκηνωτικό φεστιβάλ της Ελλάδος επιστρέφει δυναμικά



Το μεγαλύτερο και ιστορικότερο μουσικό-κατασκηνωτικό φεστιβάλ της Ελλάδος που όλοι αγαπήσαμε επιστρέφει δυναμικά!

Πέμπτη 4 Αυγούστου

Νίκος Πορτοκάλογλου / Locomondo / 12ος Πίθηκος / Blues Wire / The Musix

Παρασκευή 5 Αυγούστου

Ελένη Τσαλιγοπούλου / Λόγος Τιμής / Βήτα Πεις / Χατ Τρικ / Φ.Labs / Δεκκαεννιά

Σάββατο 6 Αυγούστου

Αλκίνοος Ιωαννίδης / Χαΐνηδες / Bloody Hawk / Fundracar / Κούπες / Summer Of Freud

Κυριακή 7 Αυγούστου

Goran Bregovic / Baildsa / Banda En Topica / Bailemos / Walkman

REBOOT λοιπόν!
REBOOT γιατί ξεκινάμε δυνατά μετά από 2 χρόνια αναγκαστικής απουσίας.
REBOOT για την γενικότερη αναβίωση του καλύτερου φεστιβάλ της χώρας.
REBOOT γιατί λειτουργούμε υπό νέα διεύθυνση.
REBOOT γιατί το μουσικό μας πρόγραμμα είναι ανανεωμένο και καλύτερο από ποτέ!

Για ακόμα μια φορά από 4 έως 7 Αυγούστου όλη η χώρα κινείται στον παλμό του 42oυ River Party στο Νεστόριο Καστοριάς. Αν δεν έχετε ζήσει αυτή την μαγευτική εμπειρία, τότε καλά θα κάνετε να τη ζήσετε φέτος. Όσο για εσάς που μας τιμάτε κάθε χρόνο…μας λείψατε! Σας περιμένουμε να σμίξουμε και πάλι!

Το River Party στο Νεστόριο αποτελεί τον ιδανικό προορισμό για εναλλακτικές διακοπές, είναι πόλος έλξης για απανταχού φυσιολάτρεις και μουσικόφιλους, για εκείνους και εκείνες όπου το camping και η μουσική είναι τρόπος ζωής. Θα είναι αυτό που θα κάνει τις φετινές διακοπές αξέχαστες, είτε έρθετε στο χώρο με την καλύτερη παρέα, είτε σόλο. Άλλωστε σε αυτή την γιορτή, όλοι και όλες θα γίνουμε ένα!

4 μέρες μουσικής πανδαισίας δίπλα στο ποτάμι, σε ένα ονειρικό τοπίο με όλες τις απαραίτητες εγκαταστάσεις για να κάνουν την διαμονή σας ξεκούραστη. Εκδρομείς από όλη την χώρα αναμένεται να κατακλύσουν τον μοναδικής ομορφιάς χώρο μας. Το River Party όμως δεν είναι μονάχα μουσική. Οι παράλληλες δραστηριότητες θα είναι αυτές που στο τέλος της ημέρας θα έχουν κερδίσει και τον πιο απαιτητικό παρευρισκόμενο.

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Ολοκληρώθηκε το Line Up του 42ου River Party – Το μεγαλύτερο μουσικό-κατασκηνωτικό φεστιβάλ της Ελλάδος επιστρέφει δυναμικά

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.