Ο οργανισμός νεολαίας “GO Alive” αναζητά 3 youth workers για το Training course “Healthy Young Minds” και 2 νέους συμμετέχοντες για το “2nd NCD Youth Conference”



Ο οργανισμός νεολαίας “GO Alive” αναζητά 3 youth workers, χωρίς όριο ηλικίας, για το Training course “Healthy Young Minds” με θέμα την ενίσχυση των δεξιοτήτων των εργαζομένων στον τομέα της νεολαίας που συμμετέχουν σε σχέδια για την ένταξη των νέων και κοινωνικο-εκπαιδευτικές δραστηριότητες, με σκοπό τη συμβολή τους στην αλλαγή γύρω από την ψυχική υγεία.

Οι στόχοι του προγράμματος είναι:

– η προώθηση της ψυχολογικής ευεξίας και της θετικής εκπαίδευσης ψυχικής υγείας σε νέους προκειμένου να γίνει πρόληψη ψυχικής δυσφορίας

– η ενίσχυση της ενδυνάμωσης των “youth workers”, μέσω της απόκτησης δεξιοτήτων καθοδήγησης και γνώσεων σχετικά με την συσχέτιση μεταξύ ψυχικής υγείας και δυσφορίας των νέων.

– η προώθηση της ανταλλαγής εμπειρογνωμοσύνης για ένταξη και ποικιλομορφία με την κοινή χρήση λύσεων και εργαλείων στο ευρωπαϊκό επίπεδο εκπαίδευσης για την ψυχική υγεία.

– η ενίσχυση των υπηρεσιών κοινωνικο-εκπαιδευτικής υποστήριξης για νέους ανθρώπους.

Πότε; 14-19 Σεπτεμβρίου 2022

Πού; Sardinia, Italy

Ανοιχτές αιτήσεις έως την Παρασκευή 15 Ιουλίου 2022.

Συμπλήρωσε την αίτησή σου ΑΜΕΣΑ:

https://forms.gle/5YoNZVBT3sWxHJ3B7

Τα έξοδα διαμονής και διατροφής επιδοτούνται από το ευρωπαϊκό πρόγραμμα Erasmus+, στο πλαίσιο του έργου “Healthy Young Minds”, ενώ τα έξοδα μετακίνησης αποζημιώνονται έως το ποσό των 275,00€.


Ο οργανισμός νεολαίας “GO Alive” αναζητά 2 νέους συμμετέχοντες, 18-29 ετών, για το “2nd NCD Youth Conference”,το οποίο στοχεύει στη βελτίωση του επιπέδου γνώσεων υγείας των συμμετεχόντων και στη βελτίωση των ικανοτήτων τους για εργασία στον τομέα των NCD(Noncommunicable diseases).

Πότε; 28 Αυγούστου-02 Σεπτεμβρίου

Πού; Ljubljana, Slovenia

Ανοιχτές αιτήσεις έως την Παρασκευή 11 Ιουλίου 2022.

Συμπλήρωσε την αίτησή σου ΑΜΕΣΑ: https://forms.gle/t9BwrrByXx9JaLre6

Τα έξοδα διαμονής και διατροφής επιδοτούνται από το ευρωπαϊκό πρόγραμμα Erasmus+, στο πλαίσιο του έργου “2nd NCD Youth Conference”, ενώ τα έξοδα μετακίνησης αποζημιώνονται έως το ποσό των 275,00€.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.