Η παράσταση «Ο Άγριος σπόρος» του Γιάννη Τσίρου επιστρέφει στη σκηνή – 8 και 9 Ιουλίου στο Πνευματικό κέντρο Πτολεμαΐδας



Μετά από τις πρώτες παραστάσεις που πραγματοποιήθηκαν ο «Άγριος σπόρος» του Γιάννη Τσίρου επιστρέφει στον φυσικό του χώρο, τη σκηνή. Το έργο παρουσιάζεται στις 8 και 9 Ιουλίου στο Πνευματικό κέντρο Πτολεμαΐδας και ώρα 21:30.

Ένα εξαιρετικό έργο για τη σύγχρονη ελληνική κοινωνία, με πικρό χιούμορ και ανάγλυφες όλες τις παθογένειες ενός λαού, που έχει μάθει να είναι θύμα και θύτης την ίδια στιγμή. Ένα επαρχιακό τοπίο, όπου η ανυπακοή σε διατάξεις και νόμους αποτελεί καθημερινή άσκηση επιβίωσης. Ένα κλίμα που μεταστρέφεται από ανυπόστατες υποψίες. Ο ήρωας δεν κατανοεί ποτέ με ακρίβεια τους λόγους για τους οποίους θεωρείται ύποπτος. Η απολογία του είναι πάντα αδύναμη, γιατί το κατηγορητήριο βασίζεται πάντα σε μισές αλήθειες. Αλλά, όταν η μισή αλήθεια συμπληρώνεται από προκατάληψη, είναι αρκετή για να καταδικάσει τον καθένα.

Συντελεστές :
Κείμενο: Γιάννης Τσίρος
Σκηνοθεσία: Νικολέτα Σιώμου
Βοηθός σκηνοθέτη-υπεύθυνος τύπου: Γλυκερία Παπαδόπουλου
Σκηνικά -κοστούμια : Atelier Ατθίς – Εύη Μιμικού,Βασιλική Παπαργύρη, Λαφίνα Επταμηνιτάκη .
Επιμέλεια μουσικής- ηχοληψία: Κώστας Σιδηρόπουλος
Σχεδιασμός φωτισμού: Εύη Παπαμάρκου
Τεχνική υποστήριξη: Κώστας Λάζογλου. Ανδρέας Σολωμίδης
Φωτογραφίες παράστασης : Χρήστος Βερίκοκος
teaser παράστασης :Κώστας Μανουσαρίδης
Σχεδιασμός αφίσας -προγράμματος :
Ατελιέ Ατθίς – Εύη Μιμίκου, Λαφίνα Επταμηνιτάκη ,Βασιλική Παπαργύρη.
Παίζουν( με σειρά εμφάνισης):
Κώστας Ιωαννίδης
Αλεξάνδρα Βαλαή
Νίκος Μεταξάς

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.