Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για διδακτικό προσωπικό στα Προγράμματα ΕΠΠΑΙΚ & ΠΕΣΥΠ της ΑΣΠΑΙΤΕ Κοζάνης



Σας ενημερώνουμε ότι στην Ιστοσελίδα του ΕΛΚΕ της ΑΣΠΑΙΤΕ αναρτήθηκαν οι Προσκλήσεις Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για τη σύναψη συμβάσεων μίσθωσης έργου ιδιωτ. δικαίου για τις ανάγκες του Ετήσιου Προγράμματος Παιδαγωγικής Κατάρτισης (ΕΠΠΑΙΚ) και του Προγράμματος Ειδίκευσης στη Συμβουλευτική και τον Προσανατολισμό (ΠΕΣΥΠ) για το ακαδ. έτος 2022-23 στο πλαίσιο του Προγράμματος ΕΠΠΑΙΚ-ΠΕΣΥΠ ακαδ. έτους 2022-2023.

Η υποβολή των αιτήσεων γίνεται αποκλειστικά με χρήση του ηλεκτρονικού συστήματος υποβολής αιτήσεων σε ειδική φόρμα, που έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα www.aspete.gr και συγκεκριμένα στη διεύθυνση https://aitiseis.aspete.gr/ έως τις 13/7/2022 και ώρα 23.59’.

Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να είναι κάτοχοι διδακτορικού ή μεταπτυχιακού διπλώματος.

Λεπτομέρειες για τα κριτήρια επιλογής αλλά και για λεπτομέρειες που αφορούν για το Ετήσιο Πρόγραμμα Παιδαγωγικής Κατάρτισης (ΕΠΠΑΙΚ) οι ενδιαφερόμενοι υποψήφιοι διδάσκοντες θα βρουν στον σύνδεσμο:

28.6.2022 Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για τη σύναψη συμβάσεων μίσθωσης έργου ιδιωτ. δικαίου για τις ανάγκες του Ετήσιου Προγράμματος Παιδαγωγικής Κατάρτισης (ΕΠΠΑΙΚ) για το ακαδ. έτος 2022-23 στο πλαίσιο του Προγράμματος ΕΠΠΑΙΚ-ΠΕΣΥΠ ακαδ. έτους 2022-2023

Λεπτομέρειες για τα κριτήρια επιλογής αλλά και για λεπτομέρειες που αφορούν το Πρόγραμμα Ειδίκευσης στη Συμβουλευτική και τον Προσανατολισμό (ΠΕΣΥΠ) οι ενδιαφερόμενοι υποψήφιοι διδάσκοντες θα βρουν στον σύνδεσμο:

28.6.2022 Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για τη σύναψη συμβάσεων μίσθωσης έργου ιδιωτ. δικαίου για τις ανάγκες του Προγράμματος Ειδίκευσης στη Συμβουλευτική και τον Προσανατολισμό (ΠΕΣΥΠ) για το ακαδ. έτος 2022-23 στο πλαίσιο του Προγράμματος ΕΠΠΑΙΚ-ΠΕΣΥΠ ακαδ. έτους 2022-2023

Η Συντονίστρια του ΕΠΠΑΙΚ & ΠΕΣΥΠ της ΑΣΠΑΙΤΕ Κοζάνης
Ελένη Τσακιρίδου, Καθηγήτρια Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.