Πραγματοποιήθηκε η διαδικτυακή ορκωμοσία των 232 αποφοίτων του ΕΠΠΑΙΚ και των 58 αποφοίτων του ΠΕΣΥΠ της ΑΣΠΑΙΤΕ Κοζάνης



Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 30 Ιουνίου 2022 η διαδικτυακή ορκωμοσία των 232 αποφοίτων του Ετήσιου Προγράμματος Παιδαγωγικής Κατάρτισης (ΕΠΠΑΙΚ) και των 58 αποφοίτων του Προγράμματος Ειδίκευσης στη Συμβουλευτική και τον Προσανατολισμό για το ακαδημαϊκό έτος 2021-2022 της ΑΣΠΑΙΤΕ Κοζάνης.

Το καλωσόρισμα της εκδήλωσης έγινε από την Συντονίστρια του ΕΠΠΑΙΚ & ΠΕΣΥΠ της ΑΣΠΑΙΤΕ στην Κοζάνη, Καθηγήτρια ΠΔΜ, Ελένη Τσακιρίδου. Μιλώντας με αριθμούς και στοιχεία ανέφερε ότι από την ΑΣΠΑΙΤΕ Κοζάνης ,από την αρχή της λειτουργίας της, αποφοίτησαν συνολικά 1673 άτομα από το ΕΠΠΑΙΚ και 302 άτομα από το ΠΕΣΥΠ καθιστώντας την ΑΣΠΑΙΤΕ Κοζάνης ισάξια με αυτές των τριών μεγαλύτερων πόλεων και δείχνοντας έτσι την προτίμηση τους στο ΕΠΠΑΙΚ & ΠΕΣΥΠ Κοζάνης.

Χαρακτήρισε την δεύτερη χρονιά υλοποίησης της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης επιτυχημένη, καθώς το πρόγραμμα ολοκληρώθηκε χωρίς καμία παράλειψη στην διαδικασία. Αρωγοί για ακόμη μία φορά τόνισε πως ήταν η Διοίκηση της ΑΣΠΑΙΤΕ, το διδακτικό προσωπικό και η γραμματεία του Προγράμματος στην Κοζάνη, κα.Σταθοπούλου Λίνα και κα.Τσιάμη Σούζη.

Την εκδήλωση τίμησαν με την συμμετοχή τους ο Αντιπρόεδρος της ΔΕ της ΑΣΠΑΙΤΕ, Καθηγητής, κ.Σπυρίδων Πανέτσος, η Επιστημονική Υπεύθυνη του ΕΠΠΑΙΚ & ΠΕΣΥΠ της ΑΣΠΑΙΤΕ, Καθηγήτρια, κα.Αναστασία Σωτηροπούλου και η Ακαδημαϊκή Υπεύθυνη του ΕΠΠΑΙΚ & ΠΕΣΥΠ, Καθηγήτρια, κα.Ευανθία Μπότσαρη οι οποίοι απηύθυναν χαιρετισμό συγχαίροντας τους αποφοίτους των Προγραμμάτων ΕΠΠΑΙΚ & ΠΕΣΥΠ.

Ακολούθησε η ανάγνωση του όρκου από τους πρωτεύσαντες και η παρουσίαση των ονομάτων των αποφοίτων.

Σε συγκινησιακό κλίμα η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με χειροκροτήματα και ευχές.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.