Σ. Κωνσταντινίδης: «Υπέγραψε ο Αν. Υπουργός κ. Πέτσας και νέες εντάξεις προτάσεων του Δήμου Κοζάνης στο πρόγραμμα Αντώνης Τρίτσης»



Άλλες δύο προτάσεις του Δήμου Κοζάνης υπογράφηκαν και εντάσσονται στο πρόγραμμα Αντώνης Τρίτσης. Ειδικότερα οι εγκρίσεις αφορούν:

Προμήθεια εξοπλισμού για την χωριστή συλλογή βιοαποβλήτων και τη δημιουργία Γωνιών Ανακύκλωσης Κοζάνης ύψους 1.096.563 € και

Εξειδικευμένες Δράσεις – Ενέργειες και Εφαρμογή Ευφυών Τεχνολογιών για τη δημιουργία Δομής Διαφοροποιημένου Μοντέλου Επιχειρηματικότητας στο Δήμο Κοζάνης ύψους 1.372.883,04 €.

Ευχαριστούμε και πάλι τον κύριο Υπουργό για τη συνδρομή του και τη στήριξη του τόπου μας.

Στάθης Κωνσταντινίδης
Βουλευτής Νέας Δημοκρατίας Π.Ε. Κοζάνης

3 σχόλια στο άρθρο “Σ. Κωνσταντινίδης: «Υπέγραψε ο Αν. Υπουργός κ. Πέτσας και νέες εντάξεις προτάσεων του Δήμου Κοζάνης στο πρόγραμμα Αντώνης Τρίτσης»

  1. Τα θέματα του συγκεκριμένου άρθρου μακάρι να αποβούν προς όφελος του Δήμου Κοζάνης και να εξασφαλιστούν θέσεις εργασίας,γιατί και μια θέση εργασίας δεν είδαμε μέχρι τώρα απ’ την Αναλγητη κυβέρνηση σας στην περιοχή!
    Αντίθετα μάλιστα η επιτελική σας αοριστολογια και μέγιστη ψευτιά θα μείνουν στη μνήμη του λαού για τα παρακάτω!!
    Την επομένη των εκλογών φτιάξατε το αστυνομικό τμήμα στα πανεπιστήμια,Πετσοταίσατε με εκατομμύρια ευρώ τους γκεμπελιστες της χαυνοενημερωσης,Εισαγγελατους,χατζηαυτιαδες,χατζηνικολαηδες,χατζηπαπαδακηδες,αγιασμένα πρόσωπα,βαπτισμένα στα Ιεροσόλυμα,βράχοι κραταιοί της δημοσιογραφίας;βεεεεβαια!
    Επί ημερών σας τα γαλαζοφαια μπακουρο boys ,βρίσκουν στους μισθούς τους αυξήσεις χιλιάδων ευρώ,επί των ημερών σας γέμισε η Ελλάδα με επιδόματα ,κάθε μέρα κι από ένα σαν τα μανιτάρια ξεφυτρώνουν,του Ανατολικού Πηλίου!!
    Και από κεκτημένη ταχύτητα και ζώσα επιδοματικη πολιτικη,πήρε και αγροτικό επίδομα και ο πρωθυπουργός σας,ως νέος αγρότης,μιας και μενει το καημένο σε σπίτι με ενοίκιο.
    Επί των ημερών σας η Αγία Σοφιά έγινε Τζαμί,χωρίς να αντιδράσετε έστω για την τιμή ΤΗΣ ,το Ουρουτς Ρέις και το Φατίχ,μπήκαν απ’ το 2020 στις Γόνιμες ακτογραμμές Μερσίνη ή Μερσινα- Σκιάθος,απ’ εκεί που ξεκίνησε η Attila harekati(τουρκική εισβολή στην Κυπρο),το 2021 ,πέρυσι,αναγνωρίστηκε η ονομασία turkaegean,τουρκικό Αιγαίο!!!!!!!
    Επί των ημερών σας ,υμών των Επιτελικων αχρήστων,καηκε η Εύβοια,ακόμα θα έκαιγε,εάν δεν υπήρχε η ρωσική πυροσβεστική συνδρομή( Μπεριεφ) και…….αποκλειστηκε η Ομόνοια( Αττική οδός) με το πρώτο χιόνι κι αν δεν υπήρχε ο στρατός ακόμα αποκλεισμένη θα’ταν!!!
    Επί των ημερών σας,βούλιαξε η Δίκαιη Μετάβαση στα αβαθή της λίμνης Πολυφύτου και πνίγηκε το τέρας του Λοχνες- ο Λευκός Δράκος,ο αντιΓεωργιτικος,πάλι στη λίμνη ΛοχΠολυφυτου!
    ” Επί των ημερών σας έγιναν κι αυτά..τα τραγικά που δεν είδαμε ακόμη!
    Και τώρα;μιας και μυριστηκατε αποβρεχο- εκλογές,αρχίσατε να βγαίνετε σαν τα σαλιγκάρια προς αγραν ψήφων και μαζί με σας βγαίνει σήμερα,30 Ιουνίου,και ο Κορκονεας,λόγω πρότερου έντιμου βίου( δηλαδή….πριν τον Αλέξη,δεν είχε αφαιρέσει ζωή άλλου Αλέξη)
    Και για περισσότερους ψήφους,δεν τον κάνετε και Διοικητή στα νεοσυσταθέντα αστυνομικά τμήματα,τα εν Πανεπιστημιουπόλεις;
    Τρία ολόκληρα χρόνια μας δώσατε…..και τρία χρόνια πήραμε….αφήστε το καλύτερα,γιατί η μέρα είναι μεγάλη και έχουμε 12 γιορτές σήμερα,αλλιώς θα σας έλεγα τα αλισβερίσια μας ,τιμώ και σέβομαι την Ιερή Ημέρα και σταματώ!!
    Με τόσα πετσοταισματα ημετερων,δεν μπορέσατε να ταισετε και τον δράκο,τον Λευκό και μας ψόφησε,πριν τη γιορτή του Αη Γιωργιού;
    Και κλαίει και οδύρεται ένας Γεώργιος της περιοχής;
    Μήπως τελικά τον κορόιδεψαν και πάει ως πρόβατον επί σφαγή;
    Αυτά έχουν τα επιλεκτικά….πετσοταισματα και τα παραμυθια- επιτελικές μπουρδολογιες χωρίς Δράκους!

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.