Σύσκεψη του Αντιπεριφερειάρχη Θωμά Μάνου για τον συντονισμό της νέας Διεύθυνσης Εγγείων Βελτιώσεων της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας



Σύσκεψη πραγματοποίησε την Δευτέρα 27 Ιουνίου ο Αντιπεριφερειάρχης Πολιτικής Προστασίας, Επιπτώσεων Κλιματικής Αλλαγής, Περιβάλλοντος και Υποδομών – Υπεύθυνος ΤΟΕΒ Δυτικής Μακεδονίας κ Μάνος Θωμάς, στο κτίριο της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, με θέμα τον συντονισμό της νέας Δ/νσης Εγγείων Βελτιώσεων που συστάθηκε στο νέο οργανόγραμμα της Περιφέρειας.

Στη σύσκεψη παρευρέθηκαν ο Γενικός Δ/ντης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής κ Δούρδας Αναστάσιος, η Δ/ντρια Εγγείων Βελτιώσεων κ Βαϊνά Τατιάνα και οι Προϊστάμενοι των Τμημάτων Εκμηχάνισης Γεωργίας και Αξιοποίησης Εδαφοϋδατικών Πόρων των τεσσάρων Περιφερειακών Ενοτήτων της Δυτικής Μακεδονίας.

Αφού ο Αντιπεριφερειάρχης κ Μάνος ευχήθηκε καλή επιτυχία στο έργο όλων των υπηρεσιακών παραγόντων που απαρτίζουν την νέα αυτή δομή και δήλωσε τη βεβαιότητά του για μια επιτυχή και εύρυθμη συνεργασία, ενημέρωσε για όλες εκείνες τις πρωτοβουλίες και δράσεις που έχει αναλάβει η νέα Περιφερειακή Αρχή στον τομέα των Εγγείων Βελτιώσεων. 

Ακολούθως, έγινε σχεδιασμός για τον τρόπο ανταπόκρισης των νέων υπηρεσιών σε θέματα λειτουργίας και διαδικασιών αρμοδιότητάς τους.

Κλείνοντας, αποφασίστηκε η σύσκεψη, που έγινε σε επίπεδο Γενικής Δ/νσης, να επαναληφθεί και στις επιμέρους Περιφερειακές Ενότητες, ώστε να αντιμετωπιστούν τα εν λόγω ζητήματα και σε τοπικό επίπεδο.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.