Κουτιά εράνου σε καταστήματα της Κοζάνης για τον Αργύρη Μπαλιάκα – Έκκληση για βοήθεια



Ανακοίνωση της αδερφής του Αργύρη Μπαλιάκα από την Κοζάνη:

«Προς όλους τους φίλους που με τόση αγάπη αγκαλιά σαν το πρόβλημα του αδερφού μου Αργύρη και βοηθάνε σας ευχαριστώ πολύ από τα βάθη τις καρδιάς μου ο θεός να σας τα δίνει δίπλα και τριπλά .

Επειδή έχει δημιουργηθεί ένα πρόβλημα στον λογαριασμό της τραπέζης θερμή παράκληση οποίος θέλει να βοηθήσει έχουν τοποθετηθεί κουτιά εράνου σε κάποια καταστήματα της πόλεως.

Για πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μου Κατερίνα 6983858029».

Ο Αργύρης Μπαλιάκας χρειάζεται την βοήθεια όλων μας. Νοσηλεύεται σε Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης μετά από ένα πολύ σοβαρό τροχαίο ατύχημα που είχε στην Κέρκυρα. Η νοσηλεία του έιναι μακροχρόνια και δαπανηρή.

2 σχόλια στο άρθρο “Κουτιά εράνου σε καταστήματα της Κοζάνης για τον Αργύρη Μπαλιάκα – Έκκληση για βοήθεια

  1. Αλεξάνδρα Μπαλιακα

    - Edit

    Απαντήστε

    ΣΑΣ ευχαριστούμε πολύ το πρόβλημα με τον λογαριασμό έχει αποκατασταθεί και είναι σε κανονική λειτουργία

    1. Θα είχαν αποκατασταθεί και τα χρήματα αυτό είναι το μόνο απόλυτα βέβαιο αλλά δυστυχώς μετά το 1994 αυτό που διαθέτει η πόλη της Κοζάνης δεν είναι Σύλλογος Μοτοσυκλετιστών αλλά είναι πανηγύρι.
      Για τον λόγο αυτό και μόνο οι δυνατότερες μοτοσικλέτες στην πόλη και οι καλύτεροι μοτοσυκλετιστές με την έννοια της εμπειρίας επάνω σε μία μοτοσικλέτα δεν ασχολούνται καν και δεν είναι ούτε μέλη αυτού.Εχουν ανεβάσει μία ανακοίνωση βάλανε και το λογαριασμό από κάτω και τελείωσε η ιστορία και ήδη έχουν ανεβάσει αφίσα στη σελίδα για το επόμενο ταξίδι και την επόμενη βόλτα σαν να μην τρέχει τίποτα.
      Σε τέτοιες περιπτώσεις θα έπρεπε να είναι υποχρεωτικό με βάση το καταστατικό ενός συλλόγου ότι σε ανάγκη ενός ανθρώπου μοτοσικλετιστή της πόλης θα ήταν υποχρεωτικό ΟΧΙ εθελοντικό αλλά υποχρεωτικό να συμμετέχουν όλοι με ένα συγκεκριμένο ποσό και ας είναι και 10 ευρώ.
      Θα έπρεπε να είχε το καταστατικό συγκεκριμένες δραστηριότητες που μπορούν να βοηθήσουν σε τέτοιες δύσκολες στιγμές και ΟΧΙ βγάλανε αφίσα και πηγαίνουνε βόλτα και δεν τρέχει απολύτως τίποτα όλα καλά λες και θα έρθουν 30 ή 40 χιλιάδες ευρώ εξ ουρανού.Παρακαλω πολύ τον Σύλλογο μοτοσυκλετιστών της Σιάτιστας τον Σύλλογο μοτοσυκλετιστών της Πτολεμαΐδας τον Σύλλογο μοτοσυκλετιστών της κάθε πόλης που έχουν ιδιαίτερα σχέση με τη Δυτική Μακεδονία να συμμετέχουν στην προσπάθεια αυτή ώστε τα 30.000 ευρώ ήταν 40.000 να μην γίνουν όνειρο απατηλό γιατί τα χρήματα μαζεύονται με πάρα μα πάρα πολύ αργό ρυθμό από ότι ενημερώθηκα τουλάχιστον από άνθρωπο ο οποίος είναι πάρα μα πάρα πολύ καλός του φίλος.Και όποιος επιθυμεί να βάλει και ένα κουμπαρά εάν διαθέτει κατάστημα και ας μαζευτούν και 50 ευρώ και αυτά έχουν αξία.Προσπαθηστε όλοι γιατί είναι πραγματικά κάτι γελοίο τραγικό και ηλίθιο να μην μπορέσουμε να ανταποκριθούμε ολόκληρη πόλη σε ένα τέτοιο ποσό για έναν άνθρωπο που δεν είναι ξένος που δεν είναι τυχαίος αλλά φίλος και μοτοσικλετιστής τουλάχιστον 35 έτη.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.